Şubat 'ta anne olacağım:)

huhuuuu biz geldikkkk 😀
malum kocisi ankaraya gönderdik bende annemlere geldim burdada pek giremiyorum nete, annem okadar iyi bakiyoki bana oyhhh agzim hic bos durmuyo 😀 allah razi olsun cici annemdem
sabah esimle konustum her magazadan kizimiza bisiler aliyomus, bebek sekerlerini almis, mevlüt elbisesini almis vsvsvsvs...........
kozmetik ürünü hakkinda konusmussunuz, ben bübchen alcam ama daha erken doguma yakin alirim.
benim dr kontrolümde yarin 3 haftadir görmedim kizimi kocaman olmustur insallah, babamiz yok anneannemizle gitcez kontrole.
buarada gece uykulari haram oldu bana 2 saatte bi kalkip bi sagima bisoluma dönüyorum kalcam bacagim cok uyusuyo, yolar karli buzlu oldugu icin yürüyüsede cikamiyorum iyi geliyodu rahatlatiyodu beni...bide kizimin tekmeleri cok degisti bazen öyle bi tekmeliyo yerime cakilip kaliyorum canimi yakiyo sipa 🙂
daha anlatacak neyim var diye düsünüyorum.... galiba bukaaa 🙂
buarada aralik ayina girdik bide ocak gecsinnnnn mrs.m gibi bizde doguracaz hayirlisiyla insallahhhh

oyy anneciimmm ne bu telaş böyle insanları anlamıyorum yaww benim annem de tutturdu erken doğuracan diye şimdi adım atmaya korkar oldum🙂 yok kardeşim sancı falan ısrar etmeyin 30.haftada doğurmak istemiyorum alla allaa:huhe:

benim anamda tam tersi... gec dogar diyor 🙂
benim icin 37.-38. hafta musait, gelebilir 🙂

ohoo bi gün ortada yoktum mercimek topiğini geçmiş topiğimiz valla sohbet geçmişini okuyamadım bıraktım yarıda maşallah hamişlerime🙂 az önce dr.dan geldik kızlar cuma itibariyle 31. haftamıza giriyoruz küçük cadım gayet iyi 1500 gr olmuş bundan sonra sıklaşacak tabii kontrollerimiz aşı olayını da hallettim attım kafamdan bu arada bi dahaki kontrole kadar nasıl dayanıcaz bilmiyorum her usg de biraz daha büyüdüğünü görmek öyle güzel ki... karnımdan çıkarıp ısırmak istiyorum heryerini son 7 hafta geri sayıma devam🙂

canim kiyafet konusunda hazirlik coktan bitti.... ama yine ordan burdan simdiden hediyeler geliyor 🙂

odaya gelince... ayri oda yapmadim kendi odam baya büyük zaten.... takimda almadim... burdaki oda takimlarinin dolaplari kulani$siz oluyor... zaten yatak odama özel dolap yaptirmistim baya büyük... orayi ayarladik.... be$ik ablam hediye aldi.... Karyola annemgil aldi.... bi tek alt degistirme masasi eksik.... Hepsi beyaz.... tek eksiyim duvarlar, pembe olcak ama boyami, kagitmi karar veremedim.... Cantayi bu hafta hazirlicaktim ama buralar cok soguk ve kar var... bi kac eksiyim var cikamiyorum carsiya... hafta sonu insallah cikarsam alisverise cantayida hazirlicam.... bebek bakim ürünlerine izine cikinca almayi düsünüyorum.. vee büyük bi ihtimal Bübchen alcam... zaten kendimede kullaniyordum 🙂 ablamda bübchen, penaten, hipp ne bulursa kullaniyor 🙂.... bide bebek arabasi alcamm... ondanda 3 tane buldum, ücünden birini alcam... eksikleri izine cikinca alirsin diyorlar.... evde canim sIKIlirmis....

eee siz ne yaptiniz???? tam benim konum ALISVERIS
sorma bende bekledım ıste bu zamana kadar bu hafta hem oda takımına bakacagız hemde dıger hazırlıkları tamamlayacagız,daha yenı baslıyoruz dıyebılırım kı gecen hemsıre dogum cantan hazır mı dıye sorunca tırstım bıraz anneme dedım hemen halledelım bıtsın tek cocugun gelmesıne kalsın ıs dedımyupisodayı da takımı gelmeden boyatıcaz bızde bende kagıt dusundum ama lekelı yerler var enazından boyayla tertemız olur dedım.....boyle bızım sımdılık hazırlık trafıgmız......

ohoo bi gün ortada yoktum mercimek topiğini geçmiş topiğimiz valla sohbet geçmişini okuyamadım bıraktım yarıda maşallah hamişlerime🙂 az önce dr.dan geldik kızlar cuma itibariyle 31. haftamıza giriyoruz küçük cadım gayet iyi 1500 gr olmuş bundan sonra sıklaşacak tabii kontrollerimiz aşı olayını da hallettim attım kafamdan bu arada bi dahaki kontrole kadar nasıl dayanıcaz bilmiyorum her usg de biraz daha büyüdüğünü görmek öyle güzel ki... karnımdan çıkarıp ısırmak istiyorum heryerini son 7 hafta geri sayıma devam🙂
masllah DOGA 'ya annesı...... evet gunler gecmıyor hakkaten son aylar ya bende farkındayım......

unforgiven maşalah cnm prensesine kocaman oldular bunlar yaa c,dden gerim sayım başladı hayırşısyla bi kucaklasak ısırsak totolarından🙂

kızlar bende daha biberon emzik küvet bakım ürünleri vs gibi şeyleri almadım tekstildede eksikle çıtçıtlı badiler önlükler eldivenler ve ayaklı altlar kaldı 🙂yani sona bekletiyoruz ama nolur nolmaz 32.hafta gibi doğum çantasını hazırlamayı düşünüyorum aslında ama annemin geitircekleri var yıkanması ütülenmesi anammmmm nasıl yetişcek yaww🙁
sağlık olsunda artık annemde 33 34.haftalar gibi gelir zaten hemen yıkar ütüleriz inşş bebek deterjanı dalin yada dalan kullanmayı düşünüyorum yumuşatıcı doktorlar öenermiyomuş zaten gerekte yok bencede en düşük ve hassa programda yıkaak yeterli olur inşş Allahım o günleri görelimde heyecanlandım bahsederken bile vakit su gibi geçse gelse günler🙂

masllah DOGA 'ya annesı...... evet gunler gecmıyor hakkaten son aylar ya bende farkındayım......

cnm yeni annelere sormuşsun ebnde aldıklarımı yaziim sana fikir olur belki
*11li hastane çıkışı
*5li hastane çıkışı
4 adet 0-3ay çıtçıtlı uzun kol badi(ama daha almam gerek )
3 adet kısa kol çıtçıtlı badi(3-6ay)
2 tane tek altlar ayaklı(0-3ay)
2 tane kadife tulum (0-3 ay 3-6 ay)
1 örgü battaniye
1 polar battaniye
1 penye battaniye
alt açma seti
banyo havlusu başlıklı

henüz bakım ürünleri banyo ürünleri bebek arabası oto koltuğu beslenme ürünleri yok tatlım onlarıda aralık sonu gibi tamamlayayım diyorum ocaktada çanta hazırlarım nişallah Rabbim o günleri göstersinde hayırlısyla yaa cidden geçmiyo vakit sankiiii

cnm yeni annelere sormuşsun ebnde aldıklarımı yaziim sana fikir olur belki
*11li hastane çıkışı
*5li hastane çıkışı
4 adet 0-3ay çıtçıtlı uzun kol badi(ama daha almam gerek )
3 adet kısa kol çıtçıtlı badi(3-6ay)
2 tane tek altlar ayaklı(0-3ay)
2 tane kadife tulum (0-3 ay 3-6 ay)
1 örgü battaniye
1 polar battaniye
1 penye battaniye
alt açma seti
banyo havlusu başlıklı

henüz bakım ürünleri banyo ürünleri bebek arabası oto koltuğu beslenme ürünleri yok tatlım onlarıda aralık sonu gibi tamamlayayım diyorum ocaktada çanta hazırlarım nişallah Rabbim o günleri göstersinde hayırlısyla yaa cidden geçmiyo vakit sankiiii
evet canım sagol ortalama bır lıste cıkardım ama gıysı,bakım urunlerı,battanıye olarak alcaz sımdı...besıgını yanı park yatak yada bambu besık alıncak.....oda takımına bakıcaz ınsallah bu haftasonu onuda hallettık mı dedıgın gıbı temızlemeye dusuyor kalan iş......arkadasım var yenı dogum yaptı ve dedıkı askılı olan zıbınlar varmıs bıkac tanede ondan al dedı hanı ılerkı aylarda kıyafetının altına atlet nıyetıne gıydırmek ıcın......tam alacagım seylerı yazmıssın canım benım sagol aklına gelen olursa yaz yıne......bende yazarım alınca.....

off kızlar ben daha hiçbişey almadım yaa hele bu söylediklerinizden hepten bi haberim 😕 annem sürekli durduruyo beni sen alma ben aldım hepsini diye o izmirde ben burada ne aldı netti göremedim bile... inşallah bi eksik kalmaz ocak ayı gelsin beşik olayına giricem bu park yatak muhabbetine ne diyosunuz kızlar ya onlardan mı alsam hangisi daha iyi siz ne yaptınız?

Geri