melegim Yeni Üye Üye 17 Kasım 2007 #21 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... valla yer cucesi olamıyacak kadar uzunum:becky: söyliyen acaba bir "dev" ise avat cüceyim:becky: şiiitttt aşagıdakii senin için çenesiyle kocasını öldürdü diyorlar doğrumu lo
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... valla yer cucesi olamıyacak kadar uzunum:becky: söyliyen acaba bir "dev" ise avat cüceyim:becky: şiiitttt aşagıdakii senin için çenesiyle kocasını öldürdü diyorlar doğrumu lo
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Kasım 2007 #22 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Alakası bilem yok, kim demiş hıh... Kim dediyse kesin o yapmıştır kocasına valla kocam sağasağlam içerde.. Alttaki vatandaş bilgisayarın başında oturacağına azcık kalk da evi temizle, evin iyice dağılmış valla 😀
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Alakası bilem yok, kim demiş hıh... Kim dediyse kesin o yapmıştır kocasına valla kocam sağasağlam içerde.. Alttaki vatandaş bilgisayarın başında oturacağına azcık kalk da evi temizle, evin iyice dağılmış valla 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #23 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Yengem yapiyor o isi dermisim siiit altakki senin icin kacak diyorlar dogrumu???
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Yengem yapiyor o isi dermisim siiit altakki senin icin kacak diyorlar dogrumu???
ms_enemy Yeni Üye Üye 12 Nisan 2008 #24 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver ya üşeniyorum biliyomusun...kendi kokumla yaşayıp gidiyorum işte :zuha: alttaki senin evin dışardan içerisi gözükmüyomuş anlarsın ya cam pisliği.. iğğğ :zuha:
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver ya üşeniyorum biliyomusun...kendi kokumla yaşayıp gidiyorum işte :zuha: alttaki senin evin dışardan içerisi gözükmüyomuş anlarsın ya cam pisliği.. iğğğ :zuha:
M Misafir Forum Okuru 12 Nisan 2008 #25 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver içerisi gözükmesin diye bılerek sılmıyorum 😀 alttaki kendıne hıç bakmıyormuşsun
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver içerisi gözükmesin diye bılerek sılmıyorum 😀 alttaki kendıne hıç bakmıyormuşsun
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #26 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver batı balık yan gider hesabı amaan boşver bakınca nolcek manken mi olmcem😀... ney alttaki maşşallah evine bir gelen bidaha gelemiyomuş pasağından temizlesene evini.
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver batı balık yan gider hesabı amaan boşver bakınca nolcek manken mi olmcem😀... ney alttaki maşşallah evine bir gelen bidaha gelemiyomuş pasağından temizlesene evini.
mislinay Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #27 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver temizlesem gelen bidaha gitmiyor 🙂 hey alttaki en son seni burnunu karıştırıken görmüşler🙂
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver temizlesem gelen bidaha gitmiyor 🙂 hey alttaki en son seni burnunu karıştırıken görmüşler🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #28 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver napıyım yaa can sıkıntısından 😀 (ayy iğrencim) alttaki senin mutfağın bulaşıktan görünmüyormuş
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver napıyım yaa can sıkıntısından 😀 (ayy iğrencim) alttaki senin mutfağın bulaşıktan görünmüyormuş
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #29 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver napim kız bulaşık makinesi bozuldu elimde yıkayamam yazık ellerime😀 hey alttaki niye onun bunun arkasından konuşuyon ayıp değilmi😀
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver napim kız bulaşık makinesi bozuldu elimde yıkayamam yazık ellerime😀 hey alttaki niye onun bunun arkasından konuşuyon ayıp değilmi😀
mislinay Yeni Üye Üye 26 Eylül 2008 #30 Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver ben temizlikçimiyim zaten evimi bile temizliyemiyorum😀 hey alttaki geçen gün seni kapkaç yaparken görmüşler çook ayıp😀
Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver ben temizlikçimiyim zaten evimi bile temizliyemiyorum😀 hey alttaki geçen gün seni kapkaç yaparken görmüşler çook ayıp😀