aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #42 Eeee insanın iyisi bitli olandır ne yapacaksın temiz pak olup 😀 Alttaki senin için gizli bir ajan diyorlar.Ne diyorsun bu konu hakkında?
Eeee insanın iyisi bitli olandır ne yapacaksın temiz pak olup 😀 Alttaki senin için gizli bir ajan diyorlar.Ne diyorsun bu konu hakkında?
orkide Aktif Üye Üye 21 Temmuz 2009 #43 anammm okadarda sakladım nasıl anlamışlar huuuu alttakii tuvaletine kokudan girilmiyomuş su döksene kız
anammm okadarda sakladım nasıl anlamışlar huuuu alttakii tuvaletine kokudan girilmiyomuş su döksene kız
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Ağustos 2009 #46 valla coook dogru :😀 sssttt alttaki, oruc tutmuyormussun öylemi ?? 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2009 #47 Vallahi tutuyorummm.. Pişşşttt alttaki sana pasaklı diyorlar doğru mu?
BİTTERİM Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #48 valla külliyen yanlış alttaki senin için iki yüzlü diyorlar ne diyorsun
ela.selim Yeni Üye Üye 6 Eylül 2009 #49 nßaLım 1 tane yüzüm yetmiyO 2.Ci ßi eLa oLsun dedim hey sen aLLt qOmŞu kimse seni aLmıyOmuş Son düzenleme: 6 Eylül 2009
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Eylül 2009 #50 süper ... helal olsun nasil bildin ama 😀 ssstt alttaki, platonik ask yasiyormussun