KriSTaL Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #31 Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver ay ne yapayim sigaram bitmisti parada yoktu üstümde bir kerelige mahsus alltaki sende hic banyo olmazmissin öyle duydum
Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver ay ne yapayim sigaram bitmisti parada yoktu üstümde bir kerelige mahsus alltaki sende hic banyo olmazmissin öyle duydum
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #32 Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver aman banyo yapıpta nolcak hem su faturası çok geliyor alttaki senin eve pislikten girilmiyormuş
Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver aman banyo yapıpta nolcak hem su faturası çok geliyor alttaki senin eve pislikten girilmiyormuş
sky35 Yeni Üye Üye 29 Eylül 2008 #33 Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver kim demiş kuru iftira alttaki forumdan mesajların silinecekmiş
Cevap: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver kim demiş kuru iftira alttaki forumdan mesajların silinecekmiş
*yabangülü* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #34 Cevap: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... hayır yalan alttaki uyuzmuşmuş sen öylemi ben demiyorum he duydum🙂
Cevap: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... hayır yalan alttaki uyuzmuşmuş sen öylemi ben demiyorum he duydum🙂
C chatlak_78 Forum Okuru 20 Şubat 2009 #35 Cevap: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... yok yaa arada oluyoda her zaman değil 😀 alttakinin en büyük zevki palyaço kıyafeti giyip dolaşmakmış 🙂
Cevap: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... yok yaa arada oluyoda her zaman değil 😀 alttakinin en büyük zevki palyaço kıyafeti giyip dolaşmakmış 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Şubat 2009 #36 Cevap: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... yok artık 😀 nefret ederim ben palyaçolarda Alattakinini göbek adı hüdayiymiş 😀
Cevap: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... yok artık 😀 nefret ederim ben palyaçolarda Alattakinini göbek adı hüdayiymiş 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 4 Temmuz 2009 #37 aaa nerden bildin ya, gercekten kendine ait bir ismi var yani göbegimin 😀 ssst sen alttaki, hala altina kaciriyormussun öylemi 😀
aaa nerden bildin ya, gercekten kendine ait bir ismi var yani göbegimin 😀 ssst sen alttaki, hala altina kaciriyormussun öylemi 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Temmuz 2009 #38 😀 altıma kaçırmıyom babasından istiyom Hey alttaki senin bir ikizin varmış ama gay miş ööle dediler 😀
😀 altıma kaçırmıyom babasından istiyom Hey alttaki senin bir ikizin varmış ama gay miş ööle dediler 😀
RoCCo Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2009 #39 yuhhh:zuha: öylemiymis iyiki tanısmamısız:zuha::zuha: alttakii sen suan sıcaktan bunalmıs pc basında pineklerken ne icsem diye düsünüyosun ama bi türlü pc basından kalkıp almıyosun bu sebebten ötürü tembelsin:zuha:😀
yuhhh:zuha: öylemiymis iyiki tanısmamısız:zuha::zuha: alttakii sen suan sıcaktan bunalmıs pc basında pineklerken ne icsem diye düsünüyosun ama bi türlü pc basından kalkıp almıyosun bu sebebten ötürü tembelsin:zuha:😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 7 Temmuz 2009 #40 Bunaldigim dogru evet, ama keske sicaktan olsa.. ve evet tembelligimde üstümde 🙂 Heeeey Sen alttaki senin bu forumda ne isin varki sen ERKEKSIN
Bunaldigim dogru evet, ama keske sicaktan olsa.. ve evet tembelligimde üstümde 🙂 Heeeey Sen alttaki senin bu forumda ne isin varki sen ERKEKSIN