ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Şubat 2011 #61 hahhayyy benim arabayı gördün ya hemen kılıfıda hazırlamış şekerim o benim şoför geçim kavgasına düşmüş napsın garibim.. Hey sen erkekmişsin birde utanmadan Meleğim diye geçiniyormuşsun hahh napcan şimdi hesap ver bakalım..
hahhayyy benim arabayı gördün ya hemen kılıfıda hazırlamış şekerim o benim şoför geçim kavgasına düşmüş napsın garibim.. Hey sen erkekmişsin birde utanmadan Meleğim diye geçiniyormuşsun hahh napcan şimdi hesap ver bakalım..
RefRa Daimi Üye Üye 14 Şubat 2011 #62 Evveeet ben erkeğim:nur: ama durun açıklayabilirim Dinlemelisiniz beni Alttaki senin içinde kedi hırsızı diyolar cevap ver bakalım ne iş
Evveeet ben erkeğim:nur: ama durun açıklayabilirim Dinlemelisiniz beni Alttaki senin içinde kedi hırsızı diyolar cevap ver bakalım ne iş
$ul€ Yeni Üye Üye 14 Şubat 2011 #63 kedi katiliyim ben hırsızı değil yanlış tarif etmişler Alttaki senin için çocuk düşmanı diyorlar... hep dövüyomuşsun eve gelen veletcanları 😀
kedi katiliyim ben hırsızı değil yanlış tarif etmişler Alttaki senin için çocuk düşmanı diyorlar... hep dövüyomuşsun eve gelen veletcanları 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Şubat 2011 #64 Sen gel senide döverim ben yaşasın kötülük.. kardeşlik .. şş sen alttaki nasılsın bakalım beni gördüğüne pek sevinmiş gibi değilsin de ...
Sen gel senide döverim ben yaşasın kötülük.. kardeşlik .. şş sen alttaki nasılsın bakalım beni gördüğüne pek sevinmiş gibi değilsin de ...
RefRa Daimi Üye Üye 22 Şubat 2011 #65 Ayy evt hiç sevinmedim ztn hiç sevinmem normal zmnlarda da yani anlıycan hiç sevmem seni falan desem inanır mısn Alttaki senin içinde korsan cd ci diyolar doğru mu
Ayy evt hiç sevinmedim ztn hiç sevinmem normal zmnlarda da yani anlıycan hiç sevmem seni falan desem inanır mısn Alttaki senin içinde korsan cd ci diyolar doğru mu
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Şubat 2011 #66 ha evet evet hemide korsan cd lerde kendi görüntüm mevcut Alttaki senin için pek ukala diyorlar 😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 22 Şubat 2011 #67 Hadi ordan yalancılar hiçte ukala değilimdir:seker😱nu diyenler kendilerine baksın:seker: Heyy altaki duydumki unutmuşsun gözlerimin rengini
Hadi ordan yalancılar hiçte ukala değilimdir:seker😱nu diyenler kendilerine baksın:seker: Heyy altaki duydumki unutmuşsun gözlerimin rengini
Young bride Banned 22 Şubat 2011 #68 Aaaaaaa unuturmuyum hayatım 😀 Alttaki yapma ama ayıp yalancılık geceleri mekana girmek için kocişinden kaçma
Aaaaaaa unuturmuyum hayatım 😀 Alttaki yapma ama ayıp yalancılık geceleri mekana girmek için kocişinden kaçma
RefRa Daimi Üye Üye 22 Şubat 2011 #69 Evli değilim ki kocisten kaçem yanlış ihbar almışsın Alttaki senin bi cinayet olayında ismin geçmiş çabuk söyle bakem dün nerdeydin
Evli değilim ki kocisten kaçem yanlış ihbar almışsın Alttaki senin bi cinayet olayında ismin geçmiş çabuk söyle bakem dün nerdeydin
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Şubat 2011 #70 ben suçsuzum heyy alttaki senn arabalara çölme takıyormuşsun duyduğuma göre