sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #11 suCre' Alıntı: Yaaa ama bunlar çok güzel ben takamıyorum ne olacak şimdi nasılda hava atıyolar takmasalar olmuyomuşben hiç takamıyorum ne olcek şimcik Şaka bi yana hepsi çok güzeller emeğine sağlık şeker... Genişletmek için tıkla ... kıyamam ben sana canımmm sucremm neden takamıyosun?? sende sağol sucremmm
suCre' Alıntı: Yaaa ama bunlar çok güzel ben takamıyorum ne olacak şimdi nasılda hava atıyolar takmasalar olmuyomuşben hiç takamıyorum ne olcek şimcik Şaka bi yana hepsi çok güzeller emeğine sağlık şeker... Genişletmek için tıkla ... kıyamam ben sana canımmm sucremm neden takamıyosun?? sende sağol sucremmm
sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #12 benimm ben' Alıntı: çok hoşlar.favorim Genişletmek için tıkla ... sağoll canımm bergenimm
sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #13 HaYaL' Alıntı: Bu çok hoşmuş yaa özellikle şu etkilşi taşlardan oluşan takıları çok beğeniyorum. Genişletmek için tıkla ... beğendiğine sevindim canımm hayalimmm
HaYaL' Alıntı: Bu çok hoşmuş yaa özellikle şu etkilşi taşlardan oluşan takıları çok beğeniyorum. Genişletmek için tıkla ... beğendiğine sevindim canımm hayalimmm
hüzün meleği 26 Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #14 bende ewden çıkarken takıyorum ama yarı yolda çıkarıp atıyorum sıkılıyorum ağır geliyo
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Aralık 2010 #15 suCre' Alıntı: Yaaa ama bunlar çok güzel ben takamıyorum ne olacak şimdi nasılda hava atıyolar takmasalar olmuyomuşben hiç takamıyorum ne olcek şimcik Şaka bi yana hepsi çok güzeller emeğine sağlık şeker... Genişletmek için tıkla ... kıskanmasana bizi yaaa hem sende tat bacım yakışır sana
suCre' Alıntı: Yaaa ama bunlar çok güzel ben takamıyorum ne olacak şimdi nasılda hava atıyolar takmasalar olmuyomuşben hiç takamıyorum ne olcek şimcik Şaka bi yana hepsi çok güzeller emeğine sağlık şeker... Genişletmek için tıkla ... kıskanmasana bizi yaaa hem sende tat bacım yakışır sana
sudembeyaz Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #16 *dilek26*' Alıntı: bende ewden çıkarken takıyorum ama yarı yolda çıkarıp atıyorum sıkılıyorum ağır geliyo Genişletmek için tıkla ... kıyamam sana dileğimmmm
*dilek26*' Alıntı: bende ewden çıkarken takıyorum ama yarı yolda çıkarıp atıyorum sıkılıyorum ağır geliyo Genişletmek için tıkla ... kıyamam sana dileğimmmm