daha önceden baktırmıştıom aşk hayatıma sanırım 15 gün geçti..bakalım busefer nasıl çıkacak aşk hayatım...ben başak burçluyum partnerim ise boga buçlu...bu aralar bana karşı soguk davranıyo ilişkimi düzeltmek için ona karşı nasıl davranmalıyım..köü giden ilşkimi nasıl daha ii hale getirebilirim..bide ben kendi kötü yönlerimi göremiyo olabilrim beni bana eleştirirseniz sevinirim kötü yönlerimi bilşeyim ki ona karşı hata yapmamyayım onu seviyorum çünkü kaybetmek istemiyorummm..sonumuz nasıl olacak merak ediyorum ..mücadele ye devammı etmeliyim çünkü bende bazen tükkendigimi hissediyorum ona karşı..bide artık cidid konuşmayı istiyorum onunla yani ilişkimizin yönü hakkında artık ciddi bişeler olsun istiyorum çünkü sizce bu dogru zamanmı konuşmalımıyım olumlumu olumsuzmu bi yanıt alırım..yoksa biraz daha beklemelimiyim...
Merhaba Handan Hanım,lutfen bana da bakar misin,umarım msjıma en kısa zamanda guzel haberlerle cevap verirsin.Ben koc burcuyum sevdigim insan ise kova burcu.Bu insanla uzun zamandir beraberim su anda aramız bozuk benı 1 hafta ıcınde arama ımkanı var mı ve aramızda bir evlilik olabilir mi?.Olacaksa da zamanını merak ediyorum? Ve ayrıca egitimim,isimle ilgili gelisme olup olmayacagini.(ankara da mı ıstanbulda mı olacagim) Sımdıden cok tesekkur ederım.Umarım hemen cevap alabılırım.
merhaba ben fatoş boğa burcuyum benim şuan için tek korkum öss yi kazanamamam matematiğimi düzeltmem gerekio ama öyle karamsarımki bu konuda lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekio sizce düzeltebilirmiyim..
Merhaba Abla..
Ben yengeç burcuyum, ismim dünya ve yurtdisinda yasiyorum. Bilmek istedigim çok sey var aslinda.. fakat en önemlisi suan benim icin galiba sevdigim insan. Kendisiyle evelenebilecek miyim merak ediyorum. O'nun burcu boga..
Kartlara göre cikanlari yazarsan cok sevinirim..
tesekkürler
Meraba Handancımm genel tarot baktırmak istiyorum .....şimdiden teşekkürler..
Merhaba handanca ben sevda aslan burcuyum 30/07/81 doğumluyum 2 yıldır süren bir ilişkim bitti adı özgür 22/08/1982 doğumlu aslan burcu beni seviyormu ve tekrar birleşme gibi bir olanağımız varmı birleşirsekte mutlu olabilirmiyiz merak ediyorum yoksa kısmetim başkasımı bakabilirmisin sayılar: 1 - 5 - 10 şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?