ablam şükür eşimle problemleri hallettik sorun yok ben genel anlamda onunla benim hakkımdaki açılımını meak ettim evet pek sevgisini gösteremyen biri aldığım karar eğitim hayatımla alakalı inşallah oloumlu olur kendimi geliştirmk ve yurt dışına çıkmak istiyorum bakalım nasip tşk ederim yprumun içinHerne geçiyorsa kafandan tekrar tekrar düşün. Fevri kararlar alma derim.Belki kısa bir dönem ayrılık olabilir. Ama sadece o kadar. Bunun sebebide aynı şeylerde yoğunlaşmıyorsunuz. Herşey tektaraflı oluyor.
Ben senin biraz daha ılımlı olmanı tavsiye ediyorum.
Ne istediğini biliyorsun. Güzel zekanı ailen için kullan canım. Eşinin ihtiyacı var sana. vede sevgisi var. Belki diyeceksinki belli etmiyor. Ama onun yapısı bu.
İşlerine veriyor hep belki kendini. Sen sevgini hissttir ona inan karşılıksız kalmayacak.
Dışardan diğer güçler aklını karıştırmasın. Yapamayacakları vaatlerine kanma kimsenin.
Birazcıkta bu tavsiyelerle devam et derim ben.
mrhba handanca yeni üyeyim 30 msj hakkımı doldurdum tarot bakmanızı rica edicektim..
ben 11 ekim 1984 doğumluyum geçen yıl bi ilişkim vardı ayrıldım ve ondan nefret ediyodum soğumuştum daha sonra yeni bi ilşkim başladı şuandada devam ediyo ama ben eski erkek arkadaşımdan nefret ederken şuanda onu düşünmeye başladım inanlımaz bişey oldu sanki birden bire anlatamağım duygular içerisindeyim kafam çok karışık bi anda nasıl öle bişey olduğunu anlayamadım bu şimdiki ilkşimide biraz yıpratıyoo yorumlarsanız sevinirim.. eski ve yeni erk. arkadaşımda 13 nisan doğumlu...eylülde vermem gereken 3 dersim var ayrıca enazında 1 tanesini verebilcekmiyim die de bakarsanız sevirim.....şimdiden teşekkürler
SevgiLi HANDANCA.....
Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu son birkaç aydır.. Erkek arkadaşım her ne kadar bunlar ufak sorun dese de sanki bana git gide büyüyen sorunlarmış gibi geliyor.. Bilirsiniz erkekler sorun ve stresi pek sevmezler..İpin ucu kaçtı mı ilişkide biLmiyorum... Bende cok fazla guvensizlik ve şüphecilik var karşı cinse karşı. Neden bilemiyorum. Son 1 yıldır böyleyim ben...Ben ikizler burcuyum o ise Oglak...ve pek anlaşamayan burçLar sanırım..Bitirmek istemiyorum ama bazen anlaşıyor bazen anLaşamıyoruz..Ne olacak haLimiz...Ewlilikte nasıL olacagız...Herseyden korkmaya ve suphe duymaya basladım bu iliskiden artık...Sorun bende mi yoksa onda mı bilmiorum..Ona kalsa ben sucluyum bana kalsa o suclu...Dusuncelerine ihtiyacım var.......
merhaba handan abla.burcum başak sevgilimin burcu koç.ekim ayı gibi sözlenmeyi düşünüyoruz.evlilik ise 2010 yaza düşünüyoruz.bundan sonra bu ilişkimle ilgili neler yaşayacağım? şimdiden çok tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?