senden bişey rica ediyorum lütfen kendini iyi hissettiğinde yaz bana. Bütün kartlar ters..
bu senin düşünlerindeki kararsızlığı gösteiryor. ben ne yazsam sana sen kararlı olamadıktan sonra bir faydası olmaz.
Ben ilişkinde bir son görmedim. Şuan için ayrılık yok. Ama bu dönemde evlilikte çıkmadı. bu ilişki dışında hayranlarında var yanlız.
Lütfen ilişkinde karşındaki kişi ile yarış içinde olma. Sen içinden geldiğince olmak isterken o hep mantıkta mantık diyor. Ama odunu bile yontmak gerekiyor biliyorsun. Onu hissettirmeden değiştir. Öncelikle sen onun hoşuna gidecek şeylerden başla.
Sen onu motiveederek başla o kayıtsız kalmayacak. Zaten güzel sözden incelikten anlayan biri o. Senin bazı asi davranışların onda olumsuz çıkış yapıyor..
Hadi bakalım bu ilişkiyi bir tamire başlayalım. Belki güzel düşünceler içinde iyi haberler seni daha çok mutlu edecek.
merhaba ben tülin 2,5 senedir birlikte oldugum erkek arkadaşım benden ayrıldı biz tekrar birleşecekmiyiz onunla çoak merak ediyorum
iyi akşamlar handanca ben ablam için baktırmak istiyorum.ablam 22temmuz doğumlu yengeç burcu.iş hayatı ne olcak ve özel hayatında eşi ona sadık mı eşi kova burcu...
selam melekler,
Handancım benim hayatımda hiç değişikllik yok bi tarot açarmısın artık bişeyler değişsin istiyorum🙂
Belki güzel bi haber verirsin🙂)
Ben başak o boğa....
slm handanca ben basak partnerim boga burcu iliskimiz hakkinda genel bakarmisin//bizi neler bekliyo//sonumuz ne olacak nasil devaam, edecez....
Abla bu aralar canım çok sıkılıyor icimde bir huzursuzluk var nedenini bilmiyorum ama bi türlü gecmek bilmeyen birsey. Bugün keyfim biraz olsun yerinde oldugu icin sana yazıyorum bi kartlara baka bilirmisin bu sıkıntılı dönemi nasıl en iyi sekilde atlada bilirim ve nezaman huzura kavusucagımı . Artık biraz olsun yüzümün gülmesini istiyorum.
15.09.1986 dogumluyum burcum basak.
Ellerine, yüregine ve emegine saglik Handan abla. Simdiden cok tessekür ederim.
handan abla banada bakar mısın belkı bakmıssındır ama ben yıne bulamıyorum...abla ben sana soledıgım kısıyı halla cok sevıyorum ama haber falan alamıyorum abla bı barkarmısın onla bısey oluccak mıı dıye ben bu sevdadan vazgecıyım artık cokkk acıı cekıyorum
Bu aralar çok yavaşsın farkındamısın. elini eteğini sanki çektin herşeyden.
Aslında sen böyle değilsinki. Hadi bakalım toparlanma saatiiii.
Kendine bir çeki düzen ver bakalım. Miskinlik san a yakışmıyor.
Bir kılıç misali kes ardındakileri. Ve yeni günlere merhaba de. İnan bu motivasyon sana iyi gelecek.
Sanıyorum en geç 2 ay içinde güzel bir mutluluk yaşayacaksın. Bir ilişki anlamında olabilri bu. Ve sen kendine yeniden şans tanıyacaksın. Kendini sanki yeniden tanıyacaksın.
Sen uzun süreli gezme tozmadan ziyade geç tanışıp hızlı evlenenlerden olabilrisin bak😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?