ii akşamlar uzun bi aradan sonra hoşgeldin melegimiz...ben genel bi açilim istiyorum aşk iş evlilik hakkinda ..boga burçlu bi sevdigim var aramiz bozuk ayriyiz suan tekrar bi birleşme duşunuyomu benimle onu bekleyim sabir etmelimiyim yoksa ondan vazmi geçmelyim teşekkurederim şimdiden yorumun için ben başak burçluyum
...........Slm canım benimm...Benim her zamanki derdim taşınma...Bliyorum bu konuda çok başını ağrıttım ama ne yapim çok dert ediyorum kendime neyse..🙂ben genel baktırmak istiyorum zahmet olmazsa🙂burcum oğlak eşimin burcuda koç🙂İçimde çookk sıkıntı var canım benim yaaa...Şimdiden teşekkür ediyorummm🙂
yorum için teşekkur edrim yaklaş ona demişsin nasil yaklaşacagim bilmiyorum birde 4 vakit vermişin bu hangi zaman dilimini gosterirBekle canım. ama boş bekleme yaklaşmanında yollarını ara derim. Sonu güzel görünen bir ilişki doğabilir.
Senin zamanında yaptığın bazı şeylerde onda soru işaretleri bırakmış.
Parasal anlamdada sorunları var onun. sana zaman ayıramamaış sanırım.
4 vakit içinde beklediğin mutluluğa kavuşacaksın canım. Ama çaban gerekiyor. Burnunda kıl aldırmıyor gibisin. Otur düşün. Ona değer veriyorsan ve onunda seni sevdiğini düşünüyorsan gayret gerekiyor. İdare eden ben olayım diyorsan bak yürütemessin söyleyim.
Bu durumdayken oluşan problemlerinide doğru insanlarla paylaş.
Sağlık sorunun çıkıyor canım. kendine dikkat et.
Şimdi kendini düzelt. geçmişte yapılan hataları düşün ve kararını al. yolun açık olsun.
yorum için teşekkur edrim yaklaş ona demişsin nasil yaklaşacagim bilmiyorum birde 4 vakit vermişin bu hangi zaman dilimini gosterir
merhaba🙂sizi tekar görmek çok güzel öncelikle🙂ben genel bir açılım istiyorum aslında ama size bir sorum da olacak.hoşlandığım biri var eğer yanılmıyorsam o da benden hoşlanıyor yani tam olarak bilmiyorum:/gerçekten benden hoşlanıyormu?ona nasıl yaklaşmalıyım?kartlarınıza ve öğütlerinize ihtiyacım var🙂şimdiden teşekkürler...
ikimizde başak burcuyuz ayrıca...bir tesadüf sonucu aynı yıl aynı gün doğduğumuzu öğrendim🙂
Bana da tarot bakar misin?Benim burcum,yengec,esmin boga.Evlilik ve is yasimimizi merak ediyorum.
Merhaba bana da tarot bakabilir misiniz? benim burcum terazi hayatımdaki kişinin de terazi, iş ve aşk hayatıma baktırmak istiyorum. şimdiden teşekkürler
Merhaba Handanca,
Bana da genel açılım yapabilirmisiniz? özellikle iş anlamında önemli bir cevap bekliyorum şu dönemde.
Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?