Merhaba handanca daha öncede hep bi fikr verdin bu defada ihtiacım var .ßen ßoğa sevdiğim akrep ßurcu
Ara ara seßepsiz gidior gelior seviyorum diyor.Yine ortadan kayßoldu en son mesajla istenmediğim yerde kalmam dedim ses çıkmadı.ßu gercekten ßeni seviyormu.yada ßu ilişkide mutlu son varmı?Yada ne düşünüyor ve ne hissediyor artık hakkımda
ablam banada bakarmısın tekrar iş ve evlilk için daha ne zaman iş bulup evlenicim
canımcım ikizler genel bakmanı istiyorum ve şu tutarsız aşkıma akrep seni seviyorum güzel dost 🙂
Merhaba bize de bakar mısınız? Ben boğa o oğlak ilişkimize genel olarak bakar mısınız? Teşekkür ederim kendinize iyi bakın.
Handanca öncellikle çok sevindim iyi ki tekrar başladın özlettin kendini şimdiden hayırlı olsun diyorum 🙂
öncelikle bir balık'la sorunuma bakarsan "ne yapmalıyım? neler oluyor (onun açısından)? kafasında ne planlar kuruyor, hayatındaki kişiyle neler oluyor, beni seviyor mu vaz mı geçecek off çok karışık 😕",
sonra da parasal durumumuz (aile olarak) düzelip istediğim seviyeye gelebilecek mi, istediğim eğitimi alabilecek miyim ve aşk durumumda bir gelişme var mı... bakabilirsen sevinirim. burcum aslan. merakla bekliyorum 🙂
Hayatım biraz gerçekçi oalalım şimdi. sence bu yaptıkları mantıklımı??
Lütfen bu kadar onu düşünme. keşke oda senin yarın kadar seni düşünebilse. senin görmediğini yakınındakiler görüyor. ve sana söylüyor. etrafından gelen seslere biraz kulak ver bakalım. bazen kör aşık olur görmeyiz. işimize gelmeyen şeyleri duymayız..
Aşktan sanki soğumuş gibisin. bence bunu biraz ihmal et. arasada işim var de. uzaklaş bakalım. derdi sevgiyse buyursun gelsin. yoksa fazla üstüne düşmeden kaybolacaktır. sevgiyle..
çok teşekkürler handanca...yaşadıklarından umarım iyi bir tecrübe almışsındır. artık tecrübe olmadanda, kendine acı çektirmedende işlerini hallet derim. Düşündüğün kişiyle tekrar bir arada olma durumun var. fakat akıllıca geçirmen gerekn bu devrenin altını çiziyorum. anlamadan dinlemeden yapılan yorumların bile geri dönülmeyecek hatalar yapabilir. Kavga esnasında sus canım. biraz ortam yumuşayınca ılımlı bir şekilde konuşarak yaklaş. ve şüphelerinle görmeden etmeden suçlama.. Kaybettiğin zaman yıkım oluyor sonra.
Yeniden doğuş olacak ve tekrar mutlu olacağını gösteriyor kartlar. Olmayan alınmayan şeyler içinde sürekli konuşma. basit yaşamdan zevk almaya bak.
ianan çok şey kazanacaksın. öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?