Merhaba handanca ablacım..🙂
Daha önce sana tarot açtırmıştım malum netleşemeyen ilişki konusunda ama yolunda gitmeyen bir iki şey oldu.. ben hala kararsızım o kişi benim için doğru kişi mi? bilemiyorum.. ne ben ona göreyim, ne de o bana.. böyle düşünüyorum.. o sana açılmaz cesaretsiz demiştin bunun farkındayım ama ona ben güvenemiyorum bu sefer... yine yardımcım olsan ne güzel olurben oğlak burcuyum o balık..
merhaba handanca.. benim burcum aslan erkek arkadasımınki terazi. aramız pek iyi değil. güvensizlik var. aramızdaki pürüzler düzelicekmi? bizim icin evlilik varmı?? bir acılım yaparsan sevinirim. buaralar pek iyi değilimde🙂 simdiden tesekkürler
15 eylül 1985 başak burcuyum özellikle kariyerime baktırmak istiyorum(2 yıldır atama bekliyorum bide sevgilimle aram hiç düzgün olmuyor oda 15 şubat 1985 kova burcu.bakarsan çok mutlu olurum...
tatlım merhaba banada bakarsan çok sevinirim.burcum yengeç 1985 temmuz doğumluyum karışık bi ilişki içindeyim neler söliceksin bakalım öptüm şimdiden canım bekliyorum sabırsızlıkla 🙂
Bu huyumdan nefret ediyorum zaten 🙂 O iyi biri.. çevresi öyle anlatıyor bana ama etrafında o kadar çok kız arkadaşı var ki.. Ve bunlar da ona karşı boş olmayan kızlar.. Bu yüzden güvenemiyorum ona.. ufak kıskançlığım söz konusu.. zamana bıraktım artık.. 🙂Canım peşin hükümler seni hep kararsızlığa iter. sen bu yorumu herkes için yaparsın. Çünkü oğlak temelinde kimseye güvenmez.
Kartta çok fena biri olarak biri çıkmıyor. Elbetteki kararı yine verecek olanda sen olmalısın.
Bence kendine bir deneme süreci koy. isimlendirmeden paylaşmaya başla bakalım. Elbette senin öncelikle istemen lazım. İçinde ufak bir şüphe varsa bırak. Ömür boyu bu şüphenin gerçeğe çıkmasını beklersin yoksa.
Kartlar şans ver diyor. gerisi sana kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?