slm handandanca yorumların çok gerçekçi inanamıyorum bazen...ben en son 20 gün önce bakırmıştım..şimdi ise genel olarak baktırmak istiyorum iş aşk saglık açısından evlilik açısından...birde şuan süren bi ilşkim var bizi neler bekliyo ilişkimizde ayrılık falan varmııı ben başak o bogaburcu..sevgilimin hakkımda gerçekten ne düşündügünü merak ediyorum evlilik varmı
Merhabalar,
Ben 18.12.1982 yay burcuyum, erkek arkadaşımda ikizler 25.05.1980 doğumlu.Bizi neler bekliyor ve evlilik varmı varsa ne zaman bunu merak ediyorum.Hakkımda gerçekten neler düşündüğünü bilmek istiyorum.Teşekkürler.
merhaba handanca adım arzu yaş 34 kova burcyum.çalışmıyorum işhayatım bu sene olucakmı yada seneyemi tarih vermen mümkünmü.birde kendi çabalarım sayesindemi bulcam.yoksa birinin vasıtasıylamı acaba.birde nasıl bir iş olucak.sana danışmak isediğim bir konuda yine işle alakalı devlet işi olabilirmi sertifika alıp girmem mümkünmü öyle bir iş varda.kursa gitmem gerektiğini söyledi.daha sonra sertifikayı alınca işin olubileceğini söylediler.mümkünmü acaba girebilirmiyim.yoksa başka bir işmi olucak.teşekkür ederim.
Merhabalar handan nasılsın, bende hayat çokta güzel değil mutlu gibi görünmeye çalışsamda içimi kemiren bişeyler var acaba benmi çok umutsuzum? bilmiyorum genel bi durum değerlendirmesi yaparsan sevinirim. Benim burcum başak, onunki boğa sadece tarot değil önerilerinide bekliyorum
merhaba handanca benim burcum oglak esiminki aslan ve 4 aydir bebegimiz olmasini istiyoruz bebegimiz olucakmi esimin yasi 31 benim yasim 30 tesekkur ederim canim yorumun icin simdiden.
Selam Handan abla... Nihayet 15 gün doldu 🙂 ay iple cektim ya 🙂
neyse konuma gecim 🙂
Abla bildigin gibi hayatimda biri vardi, bazi sorunlardan dolayi ayrildik...
Maddiyat, Sürekli tartismalar, Mesafe....vs
Ayrilmayi ben istedim! Ltf bu karar nekadar dogru veya nekadar yanlis bakarmisin.
Birde ltf Baskalari ile yani baska kizlar ile görüsoyrmu abla? Tam kesin olmasada bazi seyler ögrendim...
Ya birde ltf genel olarak bakarmisin, yani bu adam benim icin hayirli degilse, hayirli bi kismetim olacakmi diye 🙂 Sonucta bos biseyin pesinde kosmak istemem. 🙂
Simdiden tsk ederim abla... 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?