A AnG£lina Forum Okuru 3 Aralık 2007 #1 TaSoOo 'nun YuvArLaĞı MERHABALAR BAKTIM HERKES KÖŞEYİ DÖNMÜŞ DEDİM BENİMDE BİR YUVARLAĞIM OLSUN İŞTE BURASI TASOoO NUN YUVARLAĞI HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YUVARLANSIN ....😛hoto:
MERHABALAR BAKTIM HERKES KÖŞEYİ DÖNMÜŞ DEDİM BENİMDE BİR YUVARLAĞIM OLSUN İŞTE BURASI TASOoO NUN YUVARLAĞI HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YUVARLANSIN ....😛hoto:
A AnG£lina Forum Okuru 3 Aralık 2007 #2 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı ayyy çok duygulandım melom ellerine sağlık canomm🙂
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2007 #3 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı yuvarlak diyince aklıma hele ki tasunun yuvarlağı diyince aklıma ilk gelen bunlar oldu ve eli boş gelmemek için bu hedayeleri aldım sana tasu :tasu: özelliklede bu seni andırıyor bana sakın yanlış anlama iççamışırı için dedim çamaşırın içindekini kast etmiyorum :becky: bunuda kendim ördüm hemencik sana özel bir model :becky:desemde sen yeme :zuha: yuvarlağın hayırlı uğurlu olsun artıkın bize burda birer fincan kahve ikram eden heralde tasu :tasu: dimi kıss cadoloz kılıklı :tasu:
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı yuvarlak diyince aklıma hele ki tasunun yuvarlağı diyince aklıma ilk gelen bunlar oldu ve eli boş gelmemek için bu hedayeleri aldım sana tasu :tasu: özelliklede bu seni andırıyor bana sakın yanlış anlama iççamışırı için dedim çamaşırın içindekini kast etmiyorum :becky: bunuda kendim ördüm hemencik sana özel bir model :becky:desemde sen yeme :zuha: yuvarlağın hayırlı uğurlu olsun artıkın bize burda birer fincan kahve ikram eden heralde tasu :tasu: dimi kıss cadoloz kılıklı :tasu:
A AnG£lina Forum Okuru 3 Aralık 2007 #4 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı amaninn bunlar pek güzel hedayeler rüyamm ayy hele o ellerinle ördüğün donu hiç çıkarmıcam saol
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı amaninn bunlar pek güzel hedayeler rüyamm ayy hele o ellerinle ördüğün donu hiç çıkarmıcam saol
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Aralık 2007 #5 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı la ben bişe getiremedim yuvarlağına beceremiyom ki getirem hayırlı olsun taso donların ama n şey yane yuvarlağın
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı la ben bişe getiremedim yuvarlağına beceremiyom ki getirem hayırlı olsun taso donların ama n şey yane yuvarlağın
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Aralık 2007 #6 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı Ayyy canim ne güzel yuvarlagin var senin öyle, bak senin yuvarlaga fistik gibi bir resim koyuyorummmm...
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı Ayyy canim ne güzel yuvarlagin var senin öyle, bak senin yuvarlaga fistik gibi bir resim koyuyorummmm...
A AnG£lina Forum Okuru 5 Aralık 2007 #7 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı ay ay hoşgeldiniz yuvarlağımın melekleri teşekkür edeiyorumm yine bekliyorum🙂
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı ay ay hoşgeldiniz yuvarlağımın melekleri teşekkür edeiyorumm yine bekliyorum🙂
PEmBeLİ_PiSİ Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #8 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı [flash]http://www.freewebtown.com/pain707/nerdesin.swf[/flash] buda benden olsun🙂
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı [flash]http://www.freewebtown.com/pain707/nerdesin.swf[/flash] buda benden olsun🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #9 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı Günaydın Tasum, günün aydın olsun, güzel olsun... Köşen hayırlı olsun bu arada. Elim boş gelmeyeyim dedim 🙂 Gerçi Rüyam'ın hediyelerinden sonra biraz yavan oluyor ama ne yapayım. Alışveriş yapacak zaman olmadı. 🙂 Sevgilerle canım...
Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı Günaydın Tasum, günün aydın olsun, güzel olsun... Köşen hayırlı olsun bu arada. Elim boş gelmeyeyim dedim 🙂 Gerçi Rüyam'ın hediyelerinden sonra biraz yavan oluyor ama ne yapayım. Alışveriş yapacak zaman olmadı. 🙂 Sevgilerle canım...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Aralık 2007 #10 Ce: TaSoOo 'nun YuvArLaĞı Bak yine geldim canim, senide bir kahveye cagiriyorum ayrica okis??? 🙂