ms_enemy Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #1 Tatli MeleĞİn Mekani :) arkadaşlarım benidee yanlız bırakmaz diye düşündüm bendee kendii köşemdee sizinlee bişilerr paylaşmak istedim 🙂 herkess şimdiden hoşgeldi 🙂
arkadaşlarım benidee yanlız bırakmaz diye düşündüm bendee kendii köşemdee sizinlee bişilerr paylaşmak istedim 🙂 herkess şimdiden hoşgeldi 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #2 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 BEN AYDINLIK VE ÖZGÜRLÜK DELİSİYİM, VARSIN HAİNLER GİZLENSİNLER SOĞUK TAŞ ALTLARINDA, DÜRÜSTÇE YAŞADIM BEN KARŞILIĞINDA, YÜZÜM DOĞAN GÜNEŞE DÖNÜK ÖLECEĞİM...
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 BEN AYDINLIK VE ÖZGÜRLÜK DELİSİYİM, VARSIN HAİNLER GİZLENSİNLER SOĞUK TAŞ ALTLARINDA, DÜRÜSTÇE YAŞADIM BEN KARŞILIĞINDA, YÜZÜM DOĞAN GÜNEŞE DÖNÜK ÖLECEĞİM...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #3 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canım benim, öncelikle köşen hayırlı, misafirin bol olsun diyorum. İlk misafirin de ben olayım 🙂 Günaydın bu arada, günün güzel olsun...
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canım benim, öncelikle köşen hayırlı, misafirin bol olsun diyorum. İlk misafirin de ben olayım 🙂 Günaydın bu arada, günün güzel olsun...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #4 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Günaydın... İyi pazarlar diliyorum... 🙂
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #5 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Herkeze iyi pazarlar. Köşenizde bol sohbetler dilerim.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #6 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Rengarenk ve canlı bir gün dilerim 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #7 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 hepinize teşekkür ederim🙂 öle mutlu ettiniz kii benii... hep gelin uğrayınn olur mu 🙂
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 hepinize teşekkür ederim🙂 öle mutlu ettiniz kii benii... hep gelin uğrayınn olur mu 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #9 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 hoşgeldin gülgüzeli 🙂 buyrun pasta börek istermiydiniz 🙂
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #10 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 hoşbulduk canım pasta böreğin yanına çay demlersen tam süper olacak canım..
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 hoşbulduk canım pasta böreğin yanına çay demlersen tam süper olacak canım..