Tehlikeli bir Köpek size saldırırsa ne Yapmalısınız?

Kısaca kıtmirin

selamı var deyin

Çok ilginç bir yaklaşım 🙂 bir köpeğin size saldırıda bulunması halinde kesinlikle korktuğunuzu belli etmeyin. Korktuğunuzu sezdiği an saldırısına maruz kalabilirsiniz.Yumuşak bir ses tonuyla onu sevdiğinizi gösteren sesler çıkarın. Köpekler sudan korkar elinizde su dolu pet şişe varsa ki bu her zaman mümkün olmaz suyu köpeğe doğru dökün. Korkup kaçıcaktır.

BANADA BİR KERE BAKKALA GİDERKEN Bİ BAHÇEDEN GEÇİYORDUK 2 KIZ BEN VARDIM SONRA BAHÇEDE SİM SİYAH Bİ KÖEK ÜZEİME KOŞTU TABİ BEN KORKTUM ZİKZAK ÇİZEREK Bİ DUVARDANA ATLADIM SONRA AĞLADIM BAKKALDAN DÖNÜŞTE KÖPEĞİN BENİ TAKİP EDİYORDU BENDE 1 ABİYE SÖYLEDİN KÖPEGİ TAŞLA VURDU YAŞ 12 KİLO 30 ÇOK RAHAT KAÇTIM AMA

Köpekleri çok severim ama bir o kadarda korkarım. Bir gün bir köpek üstüme doğru gelmeye başladı elimde pet şişe vardı. Ağzını açıp içindeki suyu köpeğin üzerine döktüm ve köpek korkup kaçtı. Köpek saldırısından korunmak için herkes bir takım yöntemler söylüyor fakat hepside kesin olarak işe yaramıyor. Bazı köpekler hareketsiz durursanız onunla sevimli bir şekilde konuşursanız saldırmıyor. Kimiside bu tutumdan rahatsızlık duyup havlamaya başlıyor. Gerçekten nasıl davranmamız gerektiği hakkında bir bilgim yok. Bilenler yorum yaparsa iyi olur. Köpek saldırısından korunmak için neler yapmalıyız acaba ?

bana kac kere kopek saldırdı hepsinede tasla karşılık verdım bir kac kere koşarak kaçtım bir zamandan sonra peşini bırakıyor zaten bazenleri elimde sopa oluyor kopege vurarak karşılık verıyorum 😀

Arkadaşlar daha yeni bana köpek saldırdı 7 8 Tane ilk başta geri geri yürüdüm arkamı döndüm yurudum sonra geliyordu birisi geri çekil dedim gitti sonra başka yoldan gittim orda köpek vardı ama onlar bişey yapmadi kaçarsanız boku yediniz😕