ben iki snelik evliyim ev düzeniyle ilgili çok badireler atlattım. bekarken hiç iş yapmazdım ablam dolayısyla kaytarırdım hep. evlenince çok zor oldu tabi daha yeni alışıyorum. he tek avantajım becerikli ve hızlıyım çopk şükür yapmak isteyince elimden kurtulmaz hiç bişey. ama bi süre sonra sıkılıyorum. nasıl temizlik yaparsınız düzeniniz nasıl
en sevmediğim iş ütü yapmak dolap düzenlemeyi sevmem başlayınca zevkli oluyo ama. pc başına geçince işler kalıo. bide ben sabahları iş yapmayı adet haline getiremdim hep öğleden sonra başlıyom akşam daha zevkli gelio ama o zmanda çat kapı gelen olur korksu oluo
nedesemkı bende ütüyü hıç sevmem balkon yıkamayı severım ben bıde her ısımı bıtırıp dus alıp ta oturmayı yada kanepeye uzanmayı çok severım heryerım ağrıcak belım bacaklarım ayağımın altıı temızlık yapmısım hissi olcak yanı
ben titizimdir ama çok dağınımdır temizlikde bol deterja kullanırım evde her marka temzilik malz vardır bide kafam ne zman eserse ozman yaparım halı çırpma hastalığı var canım sıkıldıkça halı yıkarım ondan doalyıda bel fıtığı oldum 🙂