slm melekler sanirsam hepiniz duydunuz ben 5,5 aylik hamileyim,,,ve erkek bebek bekliyoruz ama hala guzel bir isim bulamadim,belki erken ama bu gidisle giderse bulamayacagim gibi,, ben dini isim,anlami guzel ,degisik modern bir isim istyiorumm,bu konuda melekler bana yardimci olurmusnuz
bana isimi anlamiyla yazrsaniz cok sevinirimm simdidenhepinize cok tsklerrr sizi cok seviyorummm
slm kizlar mechulum zaten rüyamda muhammet yunus gordum ama esminde benimle birlikte begenmesi lazim od aolmaz diyorrr onun begendigi isimleride ben begenmiyorum oda yigit,mert,eymen,efe,ege,kubilay gibi isimleri diyor alper gibi evet mert ve eymen hosuma gitti hemde dini isimler ama tam olarak canim icime sinmedi ama yined etskler kizlar belki olurda fikrimiz degisir sayenizde
slm bögürtlenim arda ablamin oglu oyuzden ayni isim istemiyorum
mert valla suan asimle yine ayni fikirde oldugumuz isim mert ama bn daha dgeisik guzel istiyomm, yokmudur daha guzelleri sence arayin guzellerim bi zahmet benim icin,
cok sagolunn bu arada
nisancımmm öncelikle hayırlı olsun bebişinn 🙂
gerçi daha 9 aya kadar dokuzbin tane isim geçer aklından ama sana şimdi ne önerebilirim diye düşünüyorumda aklıma isim gelmiyor iyimi 😀 tek gelen isim sefa