haklisin nisan yagmurtu tabiki benimde en buyuk duam bebegimin saglikli dogmasi ve hayirli bir evlat olmasi bende dini isim anlami guzel hos isim ariyorum hayirlisi bakalim ins en yakin zamnda bulurumm ama daha bulamdim
haklisin nisan yagmurtu tabiki benimde en buyuk duam bebegimin saglikli dogmasi ve hayirli bir evlat olmasi bende dini isim anlami guzel hos isim ariyorum hayirlisi bakalim ins en yakin zamnda bulurumm ama daha bulamdim
inşallah canım en önce senin ve bebeğimizin sağlıklı sıhhatli olması önemli
..
isim konusuna gelince ben sonu han la biten isimleri çok sevdiğim için...
slm zuzu ablam,seni biliyom daha öncede demistin han ile biten isimler,, esimde istiyorr,han li sanli,isimler,,, odaha cok mert,yigit,efe,ege,emirhan gibi isimleri seviyor ama oda daha emin degil tam valla ,ins saglikli dogsunda zamanimiz var 3 ayimiz kaldi canim ablam,hayirlisi ins yinede cokk sagol ablammm kimbilir belki hanli bi isim koyarimmm,bakalim,,,
ya arkadaslarr hepinizee cok ama cokkk tsklerrrrrr m,c halasindan rüyam teyzesine kadar hepinize ayri ayri tsk ettim ve replerimi verdimm cunku inanin cok guzel degisik isimler ciktiii esimle dusunuyozz daha isimmm ama aranizda söledignizzz bazi isimleri cok begendik suan onlarda listede koyunca görürsunuzz ama en cok m,c halasinin dedigi asil ismi begendmm,,,,hayirlisiiii
cok sagolunn iyiki varsnizzz iyiki m,m varrr akliniza tekrar gelince yazinnn lutfennn 3 ay kaldi az kaldi ya valla,,, rabbim herkese nasip etsinn insssssssss hepinizi öpüyorummm