ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #21 aaaa hayalcimm sen niksardamı yaşıyosunnnnnn geldiğimde görüşmek tanışmak çok isterimm 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #22 Evet canım Niksar'da yaşıyorum tabi görüşelim belki arkadaş oluruz seninle 😀 Ama elini çabuk tut bak seneye beni burda bulamayabilirsin.😀
Evet canım Niksar'da yaşıyorum tabi görüşelim belki arkadaş oluruz seninle 😀 Ama elini çabuk tut bak seneye beni burda bulamayabilirsin.😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #23 😀 kıss datlumm anca baramda seyranda bide yazın gelebiliyorummmm ama sen oralardan gitmeden ben gelirsem görüşelim muhakkak 😀 ayyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm
😀 kıss datlumm anca baramda seyranda bide yazın gelebiliyorummmm ama sen oralardan gitmeden ben gelirsem görüşelim muhakkak 😀 ayyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmm
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #24 Tamam o zaman Kurbana beklerim seni dadlım.🙂 Siteden daha önce bir kaç kişiyle görüştüm ama hiç hemşomla görüşmemiştim 😀
Tamam o zaman Kurbana beklerim seni dadlım.🙂 Siteden daha önce bir kaç kişiyle görüştüm ama hiç hemşomla görüşmemiştim 😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #25 ayyyyy yaşasınnnnn inşallahhh canımm bende çok seviniyomm hemşomu bulduğum içinnn holeyyyyyyyyy 😀