K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Mayıs 2011 #23 Deyim anlamı arkadaşlar 14032011 tarihinde sorulan merdiven dayamanın anlamı (1) Yaklaşmak üzere olmak (2)Az kalmaktır(ysş için) bu siteyi çok beyendim tşkr
Deyim anlamı arkadaşlar 14032011 tarihinde sorulan merdiven dayamanın anlamı (1) Yaklaşmak üzere olmak (2)Az kalmaktır(ysş için) bu siteyi çok beyendim tşkr
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Mayıs 2011 #25 bir atasözü Kayıtsız Üye' Alıntı: arkadaşlar 14032011 tarihinde sorulan merdiven dayamanın anlamı (1) Yaklaşmak üzere olmak (2)Az kalmaktır(ysş için) bu siteyi çok beyendim tşkr Genişletmek için tıkla ... bir atasözü söylemek istiyorum YAVAŞ ATIN ÇİFTESİ PEK OLUR yavaş sabırlı kişiler hemen kızmazlar ama kızdıklarındada sinirleri felaket olur çooook ggggüüüüüüüüüüüüüüüüüüzeeel
bir atasözü Kayıtsız Üye' Alıntı: arkadaşlar 14032011 tarihinde sorulan merdiven dayamanın anlamı (1) Yaklaşmak üzere olmak (2)Az kalmaktır(ysş için) bu siteyi çok beyendim tşkr Genişletmek için tıkla ... bir atasözü söylemek istiyorum YAVAŞ ATIN ÇİFTESİ PEK OLUR yavaş sabırlı kişiler hemen kızmazlar ama kızdıklarındada sinirleri felaket olur çooook ggggüüüüüüüüüüüüüüüüüüzeeel
M MELEKLERİN EN YAHŞİSİ Forum Okuru 18 Mayıs 2011 #26 Meleklerin güzel kızından bir mesaj "süüüüüüppppeeeeeeeeeeeeeeeeer" çok beyendim süüpeeeeeer artık hep bu siteden yararlanacağım ekleyenlerin eline sağlık sitenin adını da çok beyendim... 😀
Meleklerin güzel kızından bir mesaj "süüüüüüppppeeeeeeeeeeeeeeeeer" çok beyendim süüpeeeeeer artık hep bu siteden yararlanacağım ekleyenlerin eline sağlık sitenin adını da çok beyendim... 😀
S senabalböceğim Forum Okuru 27 Eylül 2011 #27 😀 çok işime yara dı öğrt.her hafta veriyor böyle ödevlerrrtşkklerrrrrrrrrr
O OoOps :D Forum Okuru 28 Eylül 2011 #28 Atasözleri ile deyimler ( konu melekler olsunn)) lutfen cok acillll))
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Ekim 2011 #30 hmm gzl sayılır tşkler bide ömür geçirmek restore etmek keşfetmek bide yegane deyimlerinin anlamlarını yazarmısınız lütfennnn !!!
hmm gzl sayılır tşkler bide ömür geçirmek restore etmek keşfetmek bide yegane deyimlerinin anlamlarını yazarmısınız lütfennnn !!!