Turp suyu saçları haftada 2 cm uzatıyor

kızlar ben bunu denedim saçı çok parlatıyor gecekten yapmalısınız ama cok agır kokuyor onuda diiim

Arkadaslar ben 2 haftadır uyguluyorum henüz uzamadı ama cok parlak ve dolgun umitliyim yani ama sac diplerim cokiyi yıkamama ragmen acayip kaşınıyor ;( acaba yeni saclar çıkıyor diyemi yoksa bitleniyormuyum???😉

ben erkegım ama sac uzatmak ıstıyorum kısa surede bu karısım bende ıse yararmı?ve ya bu karısım gercekten 2 cm uzatıyormu ? Veya baska bıldıgınız bıldıgnz bırseyler varsa payasn ya

Aynı tarifle birde havuç kürü var haftada 1 gün yapılıyor.Bende yeni başladım bakalım inş etkili olurda postijlerden kurtulurum

saçların kaç hafta veya ay içerisinde omuzundan beline geldi ? Bunu duyunca ayrıca bi heveslendim hemen şimdi turp alıp yapmaya başlıyorum.. 🙂

acaba sadece turp suyu yapsak ne olur? yumurta ve zeytinyağı benim kafamı kaşındırıyor da 😕

ben yılan yağı kullanıyorum ama bunuda kesin deniycem inşallah uzar bunalımdayım 🙁

ya sadece turp suyu yapsam olurmu acaba lütfen cok acil cevap verin !!!!!!!!!!! yumurta kullanmaya korkuyorum yıkarken pişerse kokusu gecmezse kafamdan arındıramazsam diye 🙁((( sadece turpla yapsam zeytinyagı falan hiç bişey koymasam haftada 2 cm uzarmı ? nolursunuz acil yardım edin