gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Eylül 2010 #1 tv da kimi görseniz kanalı degiştirirsiniz? evet meleklerim tv da kimi görseniz kanalı değiştirirsiniz?
K karasewda Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #2 çok basit bi soru bana göre 😀 fatih ürek ve yılmaz morgül 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #4 bülent ersoy fatih ürek..arto...ne o nane naneyi söyleyen adam 😀 hmm başka....ibrahim tatlıses ve yıldız tilbe....
bülent ersoy fatih ürek..arto...ne o nane naneyi söyleyen adam 😀 hmm başka....ibrahim tatlıses ve yıldız tilbe....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 16 Eylül 2010 #5 Kimi demiyeyimde ben şu 11880 reklamına uyus oluyorum inanılmaz gıcık ve saçma sapan bir reklam vede çok sıklıkla çıkıyor harbi deli oluyorum😀
Kimi demiyeyimde ben şu 11880 reklamına uyus oluyorum inanılmaz gıcık ve saçma sapan bir reklam vede çok sıklıkla çıkıyor harbi deli oluyorum😀
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #6 Latif Doğan,Mülsüm Gürses,Nihat Doğan,amaneyyy say say bitmez valaa
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 17 Eylül 2010 #8 *MaWi' Alıntı: Kimi demiyeyimde ben şu 11880 reklamına uyus oluyorum inanılmaz gıcık ve saçma sapan bir reklam vede çok sıklıkla çıkıyor harbi deli oluyorum😀 Genişletmek için tıkla ... sorma adminim bencde gıcık hemen görünce değiştiriyomm ayyy kına geldiii o reklamdan cokk gereksiz olmuşşş
*MaWi' Alıntı: Kimi demiyeyimde ben şu 11880 reklamına uyus oluyorum inanılmaz gıcık ve saçma sapan bir reklam vede çok sıklıkla çıkıyor harbi deli oluyorum😀 Genişletmek için tıkla ... sorma adminim bencde gıcık hemen görünce değiştiriyomm ayyy kına geldiii o reklamdan cokk gereksiz olmuşşş
yeşilelma Üye Üye 17 Eylül 2010 #9 Kimi demiyeyimde ben şu 11880 reklamına uyus oluyorum inanılmaz gıcık ve saçma sapan bir reklam vede çok sıklıkla çıkıyor harbi deli oluyorum😀 beeeeeeeeennnnnnnnndddeeeeeeee🙂
Kimi demiyeyimde ben şu 11880 reklamına uyus oluyorum inanılmaz gıcık ve saçma sapan bir reklam vede çok sıklıkla çıkıyor harbi deli oluyorum😀 beeeeeeeeennnnnnnnndddeeeeeeee🙂
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 26 Eylül 2010 #10 say say bitmez ama son zamanlarda Türkan dizisi başlayınca!!!!!