uff ilgisiz we kıskanmıoo

kadınlardan korkulur taktik süper

IvIuTLuLuK teşekkür ederim yorumun için we hoşbuldum
işte insanın kafasını karıştıran nokta bu ilgisizse nasıl sewio sewiorsa neden ilgilenmio e sewmiorsa neden bitirmio 😕 😕

IvIuTLuLuK teşekkür ederim yorumun için we hoşbuldum
işte insanın kafasını karıştıran nokta bu ilgisizse nasıl sewio sewiorsa neden ilgilenmio e sewmiorsa neden bitirmio 😕 😕

lütfen yanlış anlamayın fikrimi yazıyorum,bence sevmiyo olabilir,ama ilişkiyi yaşayan sizsiniz ve seviyor diyorsanız da bişey diyemem.ayrı şehirlerde olduğunuzu yazmışsınız bana kalırsa o yüzden ayrılmayı düşünmüyor olabilir,yazdığım gibi biraraya geldiğinizde iyice bi anlamaya çalışın.hareketlerinden falan anlarsınız ne düşündüğünü.

hayırlısı ya haklısın geldiğinde dikkat edicem umarım :/
sewmiorsa da sürdürmesine sebep yok aslında uff bilmiorum 😕

Valla öncelikle her erkek kıskanmaz bunu göstermez.Bence eğer seni sevmiyorsa zaten bitirirdi değil mi?zamanla düzeliceğine inanıyorum tatlım

Canım ilgisizliği aranızdaki mesafeden oluyo olabilir sonuçta ayrı yerlerdesiniz 🙂 ne kadar da olsa araya mesafe girdimi ister istemez bi soğukluk oluyo 🙂sen canını sıkma tatlım umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer🙂

ya ben anlamam daha küçügüm ama olsun sana güveniyomuş işte bu iyi degilmi hem kıskanç erkek çok zor ve çekilmez olmazmı benmi yanlış biliyorum