M Misafir Forum Okuru 16 Nisan 2008 #2 Ce: ünlü bir akrabanız varmı? var benım dermışım 😀 benim değilde eşimin var oda uzaktan yanı.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Nisan 2008 #3 Ce: ünlü bir akrabanız varmı? valla yok dedim ama bilmiyorumki😀araştırsak çıkar heral.burası Türkiye çünkü hergün yeni birileri çıkıyor piyasaya
Ce: ünlü bir akrabanız varmı? valla yok dedim ama bilmiyorumki😀araştırsak çıkar heral.burası Türkiye çünkü hergün yeni birileri çıkıyor piyasaya
M Misafir Forum Okuru 17 Nisan 2008 #4 Ce: ünlü bir akrabanız varmı? var annemin kuzeni Çağdaş ama ben tanımıyorum babasını gördüm kendini hiç görmedim göreyim diyede içimden geçirmedim 😀
Ce: ünlü bir akrabanız varmı? var annemin kuzeni Çağdaş ama ben tanımıyorum babasını gördüm kendini hiç görmedim göreyim diyede içimden geçirmedim 😀
Tethys Yeni Üye Üye 18 Nisan 2008 #5 Ce: ünlü bir akrabanız varmı? Var ama kızmayın🙂Maliye bakanı Unakıtan babamın kuzeni..
Güler Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #6 Cevap: ünlü bir akrabanız varmı? tam akraba sayilmaz ama babacan annemin tam yan komsusu köyde 🙂
döndü Yeni Üye Üye 9 Haziran 2008 #7 Cevap: ünlü bir akrabanız varmı? valla yok olsada havalı olur tabımaaz herhalde
CaRiZmA Vip Melek Üye 11 Haziran 2008 #10 Cevap: ünlü bir akrabanız varmı? akraba yok ama tanidik var 😀