nesli ve ben Yeni Üye Üye 10 Ağustos 2010 #14 benide teyzem alistirdi simdi devam ediyoum birakmak istiyorum ama nasil
orkide Aktif Üye Üye 10 Ağustos 2010 #15 sigarayı biranwevel bırak çiççem hayatını söndurme ben 5 sene önce bıraktım bu illeti çok şükür bidaha ağzıma sürmedim not: bırakırsan sodaya başla gunde 2 tane soda iç çok yardımı oluyor😀
sigarayı biranwevel bırak çiççem hayatını söndurme ben 5 sene önce bıraktım bu illeti çok şükür bidaha ağzıma sürmedim not: bırakırsan sodaya başla gunde 2 tane soda iç çok yardımı oluyor😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 11 Ağustos 2010 #16 inşallah bırakırsın ne kadar zararlı oldugunu cok gecmeden anlarsın umarım...😕
sedaaa Yeni Üye Üye 1 Eylül 2010 #17 sigara alışkanlığı gerçekten kötü umarım yakın zamanda bırakırsın hem bu vicdan azabınıda atltamış olursun hemde vücudunda daha fazla z ehir olmaz...
sigara alışkanlığı gerçekten kötü umarım yakın zamanda bırakırsın hem bu vicdan azabınıda atltamış olursun hemde vücudunda daha fazla z ehir olmaz...
ebe melek Üye Üye 12 Ekim 2010 #18 bence yol yakinken vaz gec sigaradan cnm sigara cok zararlidir bi tanem😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 31 Ekim 2010 #19 kusura bakma ama tatlım afiet olsun yada yarasın diemicem .. cıssssss o cıssssss 😀