*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 8 Ekim 2009 #1 Uzun Kısa Harika ceket kombinleri 2010 ceket modası Son derece şık ve spor tasarımlardan oluşan ceket modası göz kamaştırıyor Kışın içine bir bodyle rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ceketler serin havalarda sizi koruyup şıklığınıza şıklık katacaktır
2010 ceket modası Son derece şık ve spor tasarımlardan oluşan ceket modası göz kamaştırıyor Kışın içine bir bodyle rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ceketler serin havalarda sizi koruyup şıklığınıza şıklık katacaktır
Münzevi Aktif Üye Üye 9 Ekim 2009 #2 Ben uzun modelleri tercih ediyorum ama bunlar da çok şirin ve şık. Paylaşım için teşekkürler adminim.
Ben uzun modelleri tercih ediyorum ama bunlar da çok şirin ve şık. Paylaşım için teşekkürler adminim.
seerose Daimi Üye Üye 9 Ekim 2009 #5 Eskiden kisa modelleri kullaniyorum,simdi ise uzun modelleri seviyorum,modanin biraz disinda kaldim sanirim yine uzun bir ceket aldim.
Eskiden kisa modelleri kullaniyorum,simdi ise uzun modelleri seviyorum,modanin biraz disinda kaldim sanirim yine uzun bir ceket aldim.
aSqimSin Yeni Üye Üye 9 Ekim 2009 #7 Ben de bunu çok beğendim. Çok şık duruyor yaa 🙂 Teşekkürler paylaşım için..