uzungöl resimler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esena

Aktif Üye
Üye
uzungöl resimler
uzungöl resimleri uzungöl resimleri resim resim galerisi
TRABZON - UZUN GÖL
Trabzon'a 99 Km. ve Çaykara ilçesine 19 Km. uzaklikta, deniz seviyesinden 1090 m. Yükseklikte bulunan Uzungöl, dik yamaçlari ve muhtesem orman örtüsü ile Alplerin güzelligini geride birakmaktadir.
Vadinin ortasinda bulunan ve yamaçlardan düsen kayalarin Haldizen deresinin önünü kapatmasiyla olusmus göl "Uzungöl" olarak bilinir ve çevreye ayni ad verilmistir. Özellikle yakinindaki "serah" köyünün yöreye uygun tarzda yapilmis eski ahsap evler, doganin güzelligini tamamlar.
Yerli ve yabanci turistlerin büyük ilgisini çeken Uzungöl, sahip oldugu turistik potansiyeli bakimindan çok zengindir. Çevrede trekking, kus gözlem, botanik amaçli turlarin yani sira daha yükseklerdeki daglarin arasindaki göllere veya yakinlarindaki Sekersu, Demirkapi, Yaylaönü gibi diger yaylalara geziler düzenleme olanagi vardir. .
 
Ce: uzungöl resimler



canım eşimle beraber tam burda fotoğraf çektik çok beğendim uzun gölü inşallah bir daha gidecez nasip olursa bu arada ellerine sağlık canım
 
Ce: uzungöl resimler

cok güzel yer gıtmek henuz kısmet olmadı ama bu yaz inş. gidicez trabzona yakın sayılırım artık gıtmek daha kolay olacak .......... elıne saglık