Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #41 Ce: Vardiya Defteri 08.55 Sabahın köründen beri e-okul denen olayla uğraşıyorum, neyseki raporlarımı aldım, birazdan mesaiye gideceğim...
Ce: Vardiya Defteri 08.55 Sabahın köründen beri e-okul denen olayla uğraşıyorum, neyseki raporlarımı aldım, birazdan mesaiye gideceğim...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Ocak 2008 #42 Ce: Vardiya Defteri kolay gelsin ablam, neyse suan saat 9.52 ve ben yeni kalktim birseyle yemem lazim...
Ce: Vardiya Defteri kolay gelsin ablam, neyse suan saat 9.52 ve ben yeni kalktim birseyle yemem lazim...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #43 Ce: Vardiya Defteri 14.28 Uykum var, bitkinim ve içimden hiçbir şey gelmiyor. Neden bu kadar keyifsizim bilmiyorum.
Ce: Vardiya Defteri 14.28 Uykum var, bitkinim ve içimden hiçbir şey gelmiyor. Neden bu kadar keyifsizim bilmiyorum.
*jellibon* Daimi Üye Üye 25 Ocak 2008 #44 Ce: Vardiya Defteri tarih 25 01 2008 saat 01:45 ve ben uymadım. canım sıkılıyorrrrr....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Ocak 2008 #45 Ce: Vardiya Defteri Suan saat sabahin yedisi, yenice isden geldim cok yorgunum aslinda ama uyuyunca buraya giremiyom🙂
Ce: Vardiya Defteri Suan saat sabahin yedisi, yenice isden geldim cok yorgunum aslinda ama uyuyunca buraya giremiyom🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #46 Ce: Vardiya Defteri 14.03, karneleri verdik ve nihayet tatil başladı, öyle yorgunum ki...
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #47 Ce: Vardiya Defteri 14.09 bu gece izmite ailemin yanına gidicem.. eşyalarımı topladım biraz önce🙂 tatil yapıcam biraz 😀 düşünüyorum aklıma gelen şeyleri bavula atıyorum mekanımda tatilimden önce geziniyorum.. çünkü 2 hafta içerisinde çok az uğrayabilicem buraya 🙁 meleklerim sizleri çok seviyorum...
Ce: Vardiya Defteri 14.09 bu gece izmite ailemin yanına gidicem.. eşyalarımı topladım biraz önce🙂 tatil yapıcam biraz 😀 düşünüyorum aklıma gelen şeyleri bavula atıyorum mekanımda tatilimden önce geziniyorum.. çünkü 2 hafta içerisinde çok az uğrayabilicem buraya 🙁 meleklerim sizleri çok seviyorum...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #48 Ce: Vardiya Defteri 12.01 Biraz ortalığı toparladım. Kahvaltı bile yapmadım ama. Canım birşey yemek istemiyor.
Ce: Vardiya Defteri 12.01 Biraz ortalığı toparladım. Kahvaltı bile yapmadım ama. Canım birşey yemek istemiyor.
merve_69 Üye Üye 31 Ocak 2008 #49 Ce: Vardiya Defteri 02:05,çok güsel bi gece şeytanlarım yine üstümde😀
_Mermaid_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #50 Ce: Vardiya Defteri saat 21,03 dişim çok felaket ağrıyo 1 saat önce 2 tane ağrı kesici içtim ve geçmesini bekliyorum hala geçmedi 🙁🙁 :frusty:
Ce: Vardiya Defteri saat 21,03 dişim çok felaket ağrıyo 1 saat önce 2 tane ağrı kesici içtim ve geçmesini bekliyorum hala geçmedi 🙁🙁 :frusty: