K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Kasım 2007 #11 Ce: Vardiya Defteri saat 20.03 yenice isten geldim ve hemen bilgisayarin basina gectim... cok kötüydü bugün is günüm🙁
Ce: Vardiya Defteri saat 20.03 yenice isten geldim ve hemen bilgisayarin basina gectim... cok kötüydü bugün is günüm🙁
suskun_gız Yeni Üye Üye 1 Aralık 2007 #12 Ce: Vardiya Defteri Saat 18 53 canım sıkılıyo kardesımle kavga ettım ve onun inadına pc basından kalkmıyorum 😀 karnım acıktı.babamı beklıyorum babam oldugu zman kardesım pc basına oturamıyo 😀 babam kızıyo dersını yap dıye
Ce: Vardiya Defteri Saat 18 53 canım sıkılıyo kardesımle kavga ettım ve onun inadına pc basından kalkmıyorum 😀 karnım acıktı.babamı beklıyorum babam oldugu zman kardesım pc basına oturamıyo 😀 babam kızıyo dersını yap dıye
banu23 Yeni Üye Üye 2 Aralık 2007 #13 Ce: Vardiya Defteri saat 00:17 çok cnm sıkılıyo kimsede yuk burda eşimde yolda zatenofff patlicam yaa ahanda benimufak bebiş uyandı ona bakim barim
Ce: Vardiya Defteri saat 00:17 çok cnm sıkılıyo kimsede yuk burda eşimde yolda zatenofff patlicam yaa ahanda benimufak bebiş uyandı ona bakim barim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Aralık 2007 #14 Ce: Vardiya Defteri 18.14 Yarın mesai var ve yine Bilge'nin Pazartesi sendromları başladı. Vatana millete hayırlı olsun :hysteric:
Ce: Vardiya Defteri 18.14 Yarın mesai var ve yine Bilge'nin Pazartesi sendromları başladı. Vatana millete hayırlı olsun :hysteric:
almira Yeni Üye Üye 3 Aralık 2007 #15 Ce: Vardiya Defteri 01:30 canım çok sıkkın, sinirim bozuk, depresyondayım...
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2007 #16 Ce: Vardiya Defteri saat 01:35 ve canımda sıkıldı ecelin'in annesi rahatsızlanmış inş ciddi bişeyi yoktur allah acil şifalar versin.
Ce: Vardiya Defteri saat 01:35 ve canımda sıkıldı ecelin'in annesi rahatsızlanmış inş ciddi bişeyi yoktur allah acil şifalar versin.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Aralık 2007 #17 Ce: Vardiya Defteri saat 07.55 yaa hic okula gidesim yok bugün🙁
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #18 Ce: Vardiya Defteri 11.07 Tarihimin en anlamsız toplantılarından birine daha gitmek durumundayım bugün. Karnım aç bir de...
Ce: Vardiya Defteri 11.07 Tarihimin en anlamsız toplantılarından birine daha gitmek durumundayım bugün. Karnım aç bir de...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Aralık 2007 #19 Ce: Vardiya Defteri yaaa suan saat 21.25 annemlerin haciya gitme saatleri gitikkce yaklasiyor🙁
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #20 Ce: Vardiya Defteri 10.26 Yine kahvaltı bile etmeden buranın başındayım he he...