CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Temmuz 2008 #1 Ya sigara ya ask..... Sevgiliniz/Esiniz size ya Sigaar ya ben diye sorsaydi, cevabiniz ne olurdu?
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #2 Cevap: Ya sigara ya ask..... sigara kullanmıorum eğer kullanıo olsaydım emının ıkısınıde bırakamasdım🙂
Cevap: Ya sigara ya ask..... sigara kullanmıorum eğer kullanıo olsaydım emının ıkısınıde bırakamasdım🙂
nisan Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #3 Cevap: Ya sigara ya ask..... bugun sigarayi biraktim hala inanamiyorum kendime ama zamaninda esim bana cok dedi birak ama birakamadimm,,inanin cok zor bugun kudurmak uzereyim icemedigim icin
Cevap: Ya sigara ya ask..... bugun sigarayi biraktim hala inanamiyorum kendime ama zamaninda esim bana cok dedi birak ama birakamadimm,,inanin cok zor bugun kudurmak uzereyim icemedigim icin
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #4 Cevap: Ya sigara ya ask..... inaşallah bırakırsın zor olur ama başarırsın inş
göknur Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #5 Cevap: Ya sigara ya ask..... ask sekerim ask ,sigarayi birakmak o kadar da zor degil yeterki isteyin,ben 1,5 sene önce biraktim.
Cevap: Ya sigara ya ask..... ask sekerim ask ,sigarayi birakmak o kadar da zor degil yeterki isteyin,ben 1,5 sene önce biraktim.