Akaba Daimi Üye Üye 24 Ocak 2018 #1.511 Triplimelek Megi' Alıntı: Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları. Genişletmek için tıkla ... İspat için ver tabii. Ne olacak ki ? Benim no kaç kişide var. Dostlarımda var
Triplimelek Megi' Alıntı: Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları. Genişletmek için tıkla ... İspat için ver tabii. Ne olacak ki ? Benim no kaç kişide var. Dostlarımda var
Uzman SühaN Administrator 24 Ocak 2018 #1.512 Triplimelek Megi' Alıntı: Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları. Genişletmek için tıkla ... Hanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ?
Triplimelek Megi' Alıntı: Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları. Genişletmek için tıkla ... Hanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ?
P pazen Forum Okuru 24 Ocak 2018 #1.513 Triplimelek Megi' Alıntı: Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları. Genişletmek için tıkla ... Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı Şimdi de durum bu Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez! Site Yönetimi beni arayabilir
Triplimelek Megi' Alıntı: Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları. Genişletmek için tıkla ... Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı Şimdi de durum bu Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez! Site Yönetimi beni arayabilir
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 24 Ocak 2018 #1.514 pazen' Alıntı: Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı Şimdi de durum bu Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez! Site Yönetimi beni arayabilir Genişletmek için tıkla ... Beni değil vinkaya ara madem
pazen' Alıntı: Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı Şimdi de durum bu Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez! Site Yönetimi beni arayabilir Genişletmek için tıkla ... Beni değil vinkaya ara madem
Uzman SühaN Administrator 24 Ocak 2018 #1.515 pazen' Alıntı: Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı Şimdi de durum bu Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez! Site Yönetimi beni arayabilir Genişletmek için tıkla ... Size özelden yazdım lütfen bilgi verebilirmisiniz ??
pazen' Alıntı: Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı Şimdi de durum bu Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez! Site Yönetimi beni arayabilir Genişletmek için tıkla ... Size özelden yazdım lütfen bilgi verebilirmisiniz ??
P pazen Forum Okuru 24 Ocak 2018 #1.516 Uzman SühaN' Alıntı: Hanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ? Genişletmek için tıkla ... Aradas benden supheneloyor Ararmisiniz beni? Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben..
Uzman SühaN' Alıntı: Hanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ? Genişletmek için tıkla ... Aradas benden supheneloyor Ararmisiniz beni? Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben..
Uzman SühaN Administrator 24 Ocak 2018 #1.517 pazen' Alıntı: Aradas benden supheneloyor Ararmisiniz beni? Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben.. Genişletmek için tıkla ... Özelden numaranızı yazın arıyorum.
pazen' Alıntı: Aradas benden supheneloyor Ararmisiniz beni? Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben.. Genişletmek için tıkla ... Özelden numaranızı yazın arıyorum.
Triplimelek Megi Daimi Üye Üye 24 Ocak 2018 #1.518 Uzman SühaN' Alıntı: Hanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ? Genişletmek için tıkla ... Aylardır konuştuğumuz dertleştiğimiz kişinin fake çıkma olasılığı şüphe! Arkadaşlar güvenip no vermişler ama kendisi gitmeyi tercih ediyor. Dolayısıyla telaşlanmışlar
Uzman SühaN' Alıntı: Hanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ? Genişletmek için tıkla ... Aylardır konuştuğumuz dertleştiğimiz kişinin fake çıkma olasılığı şüphe! Arkadaşlar güvenip no vermişler ama kendisi gitmeyi tercih ediyor. Dolayısıyla telaşlanmışlar
Triplimelek Megi Daimi Üye Üye 24 Ocak 2018 #1.519 pazen' Alıntı: Aradas benden supheneloyor Ararmisiniz beni? Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben.. Genişletmek için tıkla ... Pamuk o halde neden hemdeliye vermeyi kabul etmedin?
pazen' Alıntı: Aradas benden supheneloyor Ararmisiniz beni? Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben.. Genişletmek için tıkla ... Pamuk o halde neden hemdeliye vermeyi kabul etmedin?
P pazen Forum Okuru 24 Ocak 2018 #1.520 Triplimelek Megi' Alıntı: Pamuk o halde neden hemdeliye vermeyi kabul etmedin? Genişletmek için tıkla ... E zaten ben numarasini almak icin giris yaptim tripli Ama senden supheleniyoruz u okuyunca nomu vermedim nosinu da almadim
Triplimelek Megi' Alıntı: Pamuk o halde neden hemdeliye vermeyi kabul etmedin? Genişletmek için tıkla ... E zaten ben numarasini almak icin giris yaptim tripli Ama senden supheleniyoruz u okuyunca nomu vermedim nosinu da almadim