İspat için ver tabii. Ne olacak ki ? Benim no kaç kişide var. Dostlarımda varSana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları.
İspat için ver tabii. Ne olacak ki ? Benim no kaç kişide var. Dostlarımda varSana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları.
Sana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları.
Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktıSana yazılanları okuyormusun? Senden istenen bi numara bi mesaj şüphe kötü bişey bak arkadaşların sana vermişler no. İstemek de hakları.
Beni değil vinkaya ara mademCanm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı
Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim
Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı
Şimdi de durum bu
Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez!
Site Yönetimi beni arayabilir
Canm hanige bana verdi verdi numarayi bende aldim ama yanlış almisimki baskasi çıktı
Sonra girdigimde almadim cunku arayamayacaktim
Şimdi girdim size selam yazip gectim mesajlara ama o yazdiklari kırdı
Şimdi de durum bu
Ben simdi hanifeyi arayacagim hanife haksızlık yaptığını anlayacak ardından böylesi olusan kirginlikla gorusmeye devammi edicez!
Site Yönetimi beni arayabilir
Aradas benden supheneloyorHanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ?
Özelden numaranızı yazın arıyorum.Aradas benden supheneloyor
Ararmisiniz beni?
Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben..
Aylardır konuştuğumuz dertleştiğimiz kişinin fake çıkma olasılığı şüphe! Arkadaşlar güvenip no vermişler ama kendisi gitmeyi tercih ediyor. Dolayısıyla telaşlanmışlarHanımlar burda neler oluyor ? Problem nedir ?
Pamuk o halde neden hemdeliye vermeyi kabul etmedin?Aradas benden supheneloyor
Ararmisiniz beni?
Yahut sitenin numarasi varsa arayayim ben..
E zaten ben numarasini almak icin giris yaptim tripliPamuk o halde neden hemdeliye vermeyi kabul etmedin?