Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #281 HemDeliHemAsik' Alıntı: Sen bana mı yaptın o emojileri ayyy çok güzel şeyler var bayildimmmmm Genişletmek için tıkla ... Akaba- hee sana yaptım tabiiiisi buna bittiiim
HemDeliHemAsik' Alıntı: Sen bana mı yaptın o emojileri ayyy çok güzel şeyler var bayildimmmmm Genişletmek için tıkla ... Akaba- hee sana yaptım tabiiiisi buna bittiiim
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #282 Akaba' Alıntı: Akaba-da dedi ama 🙁 Genişletmek için tıkla ... Siyah kalplere en tanıdım dedin ondan dedi kıskanma hemen akabam -muhtar inatla sona 🙂)))
Akaba' Alıntı: Akaba-da dedi ama 🙁 Genişletmek için tıkla ... Siyah kalplere en tanıdım dedin ondan dedi kıskanma hemen akabam -muhtar inatla sona 🙂)))
Basbelasiyim- Üye Üye 21 Ocak 2018 #283 HemDeliHemAsik' Alıntı: Çözüm bulduk alyanagimiz sona nick yazıyoruz :* -muhtar 😉 Genişletmek için tıkla ... Peki muhtar ben belaa
HemDeliHemAsik' Alıntı: Çözüm bulduk alyanagimiz sona nick yazıyoruz :* -muhtar 😉 Genişletmek için tıkla ... Peki muhtar ben belaa
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #284 Mimik melekim' Alıntı: Valla çok canım sıkıldı heeee chat de var hem Mimik Genişletmek için tıkla ... Akaba- niye canın sıkıldı minikim ?
Mimik melekim' Alıntı: Valla çok canım sıkıldı heeee chat de var hem Mimik Genişletmek için tıkla ... Akaba- niye canın sıkıldı minikim ?
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #285 HemDeliHemAsik' Alıntı: Siyah kalplere en tanıdım dedin ondan dedi kıskanma hemen akabam -muhtar inatla sona 🙂))) Genişletmek için tıkla ... Akaba-şiddete karşı amaa yapmaa
HemDeliHemAsik' Alıntı: Siyah kalplere en tanıdım dedin ondan dedi kıskanma hemen akabam -muhtar inatla sona 🙂))) Genişletmek için tıkla ... Akaba-şiddete karşı amaa yapmaa
M Mimik melekim Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #286 Akaba' Alıntı: Akaba- niye canın sıkıldı minikim ? Genişletmek için tıkla ... Kız bı sürü işim var evde hali bile serili değil ben burdayım cam kapı perde temizlik yapmak lazım cumaya kadae
Akaba' Alıntı: Akaba- niye canın sıkıldı minikim ? Genişletmek için tıkla ... Kız bı sürü işim var evde hali bile serili değil ben burdayım cam kapı perde temizlik yapmak lazım cumaya kadae
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #287 Akaba' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım 🙂 bu da güzel 🙂 Mimik melekim' Alıntı: Valla çok canım sıkıldı heeee chat de var hem Mimik Genişletmek için tıkla ... Chatten bildirim gelmiyor ama :/ Akaba' Alıntı: Akaba- hee sana yaptım tabiiiisi buna bittiiim Genişletmek için tıkla ... Ben de buna bittim 😀 -muhtar
Akaba' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım 🙂 bu da güzel 🙂 Mimik melekim' Alıntı: Valla çok canım sıkıldı heeee chat de var hem Mimik Genişletmek için tıkla ... Chatten bildirim gelmiyor ama :/ Akaba' Alıntı: Akaba- hee sana yaptım tabiiiisi buna bittiiim Genişletmek için tıkla ... Ben de buna bittim 😀 -muhtar
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #288 Akaba' Alıntı: Akaba-şiddete karşı amaa yapmaa Genişletmek için tıkla ... Ya ters geliyor bana 🙁 -muhtar
Akaba' Alıntı: Akaba-şiddete karşı amaa yapmaa Genişletmek için tıkla ... Ya ters geliyor bana 🙁 -muhtar
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #289 Mimik melekim' Alıntı: Kız bı sürü işim var evde hali bile serili değil ben burdayım cam kapı perde temizlik yapmak lazım cumaya kadae Genişletmek için tıkla ... Kına mi yapacaktın sen ya ben kaçırdım onları hep uzaklaştırma verdiler bana hep 😀 -muhtar
Mimik melekim' Alıntı: Kız bı sürü işim var evde hali bile serili değil ben burdayım cam kapı perde temizlik yapmak lazım cumaya kadae Genişletmek için tıkla ... Kına mi yapacaktın sen ya ben kaçırdım onları hep uzaklaştırma verdiler bana hep 😀 -muhtar
M Mimik melekim Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #290 HemDeliHemAsik' Alıntı: Kına mi yapacaktın sen ya ben kaçırdım onları hep uzaklaştırma verdiler bana hep 😀 -muhtar Genişletmek için tıkla ... Evet canım cuma günü mevlitlu Mimik
HemDeliHemAsik' Alıntı: Kına mi yapacaktın sen ya ben kaçırdım onları hep uzaklaştırma verdiler bana hep 😀 -muhtar Genişletmek için tıkla ... Evet canım cuma günü mevlitlu Mimik