Tamam oldu işte ne güzel 🙂Peki muhtar ben belaa
-muhtar
Tamam oldu işte ne güzel 🙂Peki muhtar ben belaa
Yav biter o zamana. Ev 5 katlı değilse tabiiKız bı sürü işim var evde hali bile serili değil ben burdayım cam kapı perde temizlik yapmak lazım cumaya kadae
çok fenasın çok 😀Sen sadece justsunayy çok iğrenç espri yaptım biliyorum ama idare et 😉
-hdha böyle kısa olsun benimki çok uzun beee 😀
Allah kabul etsin sohbet yaparım kuran mevlüt okurum 🙂 hem de parasız beni çağırın hoca olarak 😀 bı tavuklu pilav ayran verin yeter 😀Evet canım cuma günü mevlitlu
Mimik
Yok 70 metrakareeeee ama çok eşya var icvicin zivixikYav biter o zamana. Ev 5 katlı değilse tabii
Onu da belese getirdim muhtar eşimin arkadaşının eşi gelecek yanında hosmerimde olacak o dediklerinin sende gel 😉Allah kabul etsin sohbet yaparım kuran mevlüt okurum 🙂 hem de parasız beni çağırın hoca olarak 😀 bı tavuklu pilav ayran verin yeter 😀
-muhtar
Alan isim yazsana bak dovusuruz 🙂Yav biter o zamana. Ev 5 katlı değilse tabii
Evet canım başla a çikolatalı ekmek yasak sana diyettesin senKızlar cikiletali ekmeği yedim çay içtim ben perdeleri hadi atayım makinaya havada yağmurlu süpürge açamam bu saatte en azından ufaktan başlayın işlere annem görse evin halini yeminle katliam çıkar sen ne p.k yedin kaç gündür derbana 🙂))
Mimik

Biraz öyleyim galibaçok fenasın çok 😀

Yok 70 metrakareeeee ama çok eşya var icvicin zivixik
Bilet paramı da ver geleyimOnu da belese getirdim muhtar eşimin arkadaşının eşi gelecek yanında hosmerimde olacak o dediklerinin sende gel 😉