KızılÖtesi Aktif Üye Üye 7 Temmuz 2008 #1 Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? söleyin bakiim...Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? BEN ÇOK SEVERİMMMMMMMMMM........ yanında bide sevgilin olursa tamam yaniii.... Eger hasta olmayacagımı bilsem sabaha kadar dolasırım. Hic sevmem.... salaklik... 😀
söleyin bakiim...Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? BEN ÇOK SEVERİMMMMMMMMMM........ yanında bide sevgilin olursa tamam yaniii.... Eger hasta olmayacagımı bilsem sabaha kadar dolasırım. Hic sevmem.... salaklik... 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #2 Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? En baştaki şıkkkk kesinlikle çok severim
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #3 Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? ıslanmaktan nefret ederim😀
gönülHECESI Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #4 Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? BEN ÇOK SEVERİMMMMMMMMMM........ yanında bide sevgilin olursa tamam yaniii.... ooff ne güzell olurr yaaaaaa
Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? BEN ÇOK SEVERİMMMMMMMMMM........ yanında bide sevgilin olursa tamam yaniii.... ooff ne güzell olurr yaaaaaa
CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Temmuz 2008 #5 Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? Bende, esimde cok severiz, hasta olsak bile yagmurda yüürürüz hep 😀
Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? Bende, esimde cok severiz, hasta olsak bile yagmurda yüürürüz hep 😀
nisan Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #6 Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? bende severim ama hic yapmam😀
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #7 Cevap: Yağmurda yürümek hoşunuza gider mi? ben sevgilimle dolaştıım çok güzel oluyoorr..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Kasım 2009 #8 Her ne kadar saatlerce ugrastigim saclarimi darma dagin etsede, COK SEVIYORUM 🙂
M * MuCiZé * Forum Okuru 19 Kasım 2009 #9 ah ah sevilmez mi yağmurda yürümek,yağmur yağınca atarım kendimi dışarıya zaten😀