Yalnızım mutsuzum huzursuzum...

valla kızlar bendede dert cok anlatacağım kimsem yok aslen balıkesirliyim izmirden biri ile evlendim izmirde kimsem yok kayınvalideden başka onlada aram iyi diğil herseye karısıyo napıcam bilmem kocamla aramız bozuluyo

AuSSie-AnGeL bazen erkekler içinde ayrilik kolay degil, sen nasil üzülüyorsan onun içinde aynisi evliyken Askerlik kolay degil bir de genç bir Esi tek basina birakip da Askere gitmek kolay degil,onun içi rahat mi degil sanmiyorum, üzüntüsünden kiskancligindan sana agir konusmusdur ..

sayili günler çabuk geçer Allah ikinize sabir versin

allah yardımcınız olsun ama her zorluğun bi güzelliği var demi. rabbim dermansız dert vermesin sayılı gün çabuk gecer en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz inşlh...

oyy canım angelim benim ya kıyamam sana üzülme sen yaa rabbim tez elden sag salim senin sevdiğine eşine kavuştursun rabbim tüm askerlerimizi korusun sevdiklerine bagışlasın offff bidenem ya kıyamam sana ben yanındayım her daim ne zamn istersen bir omuz var burada dayanabileceğin seni kocaman öpüyorum sen güçlüsün birtanem dayan bee balım...

merhaba ben zeynep çok ama çok yalnızım hayatta sadece bir dostum var o da bana yetiyor ancak doğrusu şu ki şu koca ömrümde ne depresyona girdim ben ihtiyaçların şunlar :

1-) nutella
2-) kaşık
3-) bir dost
4-) müzik
5-) abur cubur

ideal eğlenmek istiyorsan bunlar gerekli ancak bir dostun yoksa çevreni gözlemle sonunda karşına bir dost çıkacaktır ben denedim ve oldu