ertesi gün hapından sonra kanama olmazsa ertesi gün hapı kanama olmazsa Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla beraber oldum içimed boşalmadı.sadece korktuğumuz için ertesi gün hapı aldım.Hapı aldıktan 1 hafta sonra kanamam oldu.Ama adetimin olmasına daha 2 hafta vardı.Hapı aldıktan snra bulantı falanda olmadı.Hamile değilimdir dimi 🙁
Büyük ihtimal ile hamile değilsinizdir diye düşünüyorum. Kanamam oldu demişsiniz adet gibimiydi bunları söylerseniz daha net bişeyler söyleyebiliriz. Bazen bu tarz haplar lekelenme yapabilir.
Dip not: Açtığım konulardan biliyorum, kimse yanlış anlamasın 😀
Büyük ihtimal ile dediğim gibi hapın etkisi olabilir. Hem partneriniz içinize boşalmamış, korkulacak bişey yok 🙂 Yinede en sonuç, zamandır. Endişe etmeyin bence🙂
Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla beraber oldum içimed boşalmadı.sadece korktuğumuz için ertesi gün hapı aldım.Hapı aldıktan 1 hafta sonra kanamam oldu.Ama adetimin olmasına daha 2 hafta vardı.Hapı aldıktan snra bulantı falanda olmadı.Hamile değilimdir dimi 🙁
canım merak etme hamile kalmak o kadar basit değil insanlar bunun için senelerce uğraşıyor bende evlendikten kaç ay sonra kaldım mesela o kadar çabaya rağmen... için rahat olsun ertesi gün hapı son derece etkili zaten korkulacak bi durum yok