F fuhrer_albay Forum Okuru 2 Temmuz 2007 #1 yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız???????????
B BAŞAK_ASLI. Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2007 #2 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? Bütün akrabalarımı ziyaret ederdim
C CeMRe YoSH Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2007 #3 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? Gönlümce eğlenirdim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Ağustos 2007 #4 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? dostlarıma ve sevdiklerime daha sıkı sarılır onlara onları çok sevdiğimi söylerdim geri kalan zamanımı dua ederek geçirirdim ne götürürsek o kar diye düşünürdüm😉
Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? dostlarıma ve sevdiklerime daha sıkı sarılır onlara onları çok sevdiğimi söylerdim geri kalan zamanımı dua ederek geçirirdim ne götürürsek o kar diye düşünürdüm😉
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #5 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? Hic bir fikrim yok o geldiginde söylerim🙂
Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? Hic bir fikrim yok o geldiginde söylerim🙂
suskun_gız Yeni Üye Üye 16 Kasım 2007 #6 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? bütün sevdıklerımı zıyaret eder helalık isterım Son düzenleme: 16 Kasım 2007
Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? bütün sevdıklerımı zıyaret eder helalık isterım
suskun_gız Yeni Üye Üye 16 Kasım 2007 #7 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? bütün herkesten helallık isterım aşkımla kıyametın sonunu beklerım :'(
Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? bütün herkesten helallık isterım aşkımla kıyametın sonunu beklerım :'(
Taurus Yeni Üye Üye 20 Kasım 2007 #8 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? iSTediğim herşeyi Yapardım..!Ama böyle bişeyde annemin yüzünü çok merak ediyorum açıkçası😉SEvincek sanırsam.!emeğine sağlık cnm
Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? iSTediğim herşeyi Yapardım..!Ama böyle bişeyde annemin yüzünü çok merak ediyorum açıkçası😉SEvincek sanırsam.!emeğine sağlık cnm
sule Yeni Üye Üye 12 Şubat 2008 #9 Ce: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? hemen tr ye ailemin yanina giderdim
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #10 Cevap: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? oğlumu öperek sarılarak geçirirdimmm:=((
Cevap: yarın dunyanın son gunu olsa bugun ne yapardınız??????????? oğlumu öperek sarılarak geçirirdimmm:=((