çok araştırmacı ve müttefik gördüm siziaaaaaaaaaa olmaz vallahi billahi olmaz bu konuya neden yorum yazılmıyor uzun zamandır???
ben yazıyım bari bi kaç bişiler.içimde kalmıştı bu konu yorum yapıyım bari son kez,her mesleğin kendine göre zorlukları var bunu kabul edelim değil mi?
öğretmenliğin ZOR bir meslek kategorisine girmesine karşıyım arkadaşlar dahası yok yani!!
buyrun bir öğretmenden çalışma şartları hakkındaki yorumları;
-biz de tatil çok ya
-yarım gün bir de
-ev hanımı gibiyim aslında
-Öğlene kadar işim bitiyor zaten
daha da yorum yok!!
pelin arkadaşım olayı kişiselleştirmeyelim demişsiniz ama kendiniz yapmışsınız.ki benim sizinle bir derdim yok neyini kişisellştireceğim.konu öğretmen olmak yada olmamak yada kıskanmak çekememezlik değil ki!!! anladım ki mesleğini kıskandığımı düşünmüşsün ne büyük bir hata!! ben yaptığınız yorumlarla söylediğiniz sözlerin çekiştiğini vurgulamak istedim çünkü fazlasıyla abartmış,kendinizi kaybetmiş durumdasınız.madem kişiselleştiren sensin ozaman önemli olan öğretmenlik midir nekadar 'yalansız' insan olabilmek midir bu konuya da bi değinin istrseniz??? ayrıca msnden oturup da senin dedikodunu yapacak kadar 'çocuk' değilim,emin ol 'sen'in dışında uğraşacak çok daha önemli işlerim var.
kusura bakmayın burda yazılcak şeyler değil bunlar ama baktım ki bir 'öğretmen' bile neyin nerde yazılacağını bilememiş burda dökmüş içini.daha fazla konunuza prim vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?