YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

ay anacım ne bu miafir rabbim eksik etmesin tama anacım azyemeğe çalış birde lamiş hergün tartılcam demişsin moralin bozulur tatlım sıkılırsın sen bilrsin bitanem

ay anacım ne bu miafir rabbim eksik etmesin tama anacım azyemeğe çalış birde lamiş hergün tartılcam demişsin moralin bozulur tatlım sıkılırsın sen bilrsin bitanem

biz daha önce kardeşimle yapardık böyle.
15 günde 1 alışveriş merkezinde yağ oranlarını gösteren tartıda tartılırdık
ve her gün gr. gr. yazardık bakalım deniycem bi biz yaparken 10 kilo vermiştik 2 ayda

Burdayim canim,ya benim listem yok bu aralar aile kalabalik iki hafta kadar benim rejim iptal,yine de her sabah balli,elma sirkeli suyumu iciyorum,uc bardak yesilcay icmeye calisiyorum,bazen uc olmuyor ikide kaliyor.Elimden geldigi kadar dikkat etsemde bu aralar imkansiz gibi birsey oldu.Yemekleri annem yapiyor,bende yiyiyorum.

Ben genelde uc dort kilo vermek icin diyet yaptigim icin cok kasmadan yinede hayatimdan belli baslari seyleri cikarip,onlarin yerine sebze,meyve koyarak devam ediyorum.Ornegin hazir olan hicbirseyi yemiyorum ve icmiyorum,meyve sulari,hazir corbalar vs herseyi hayatimdan cikariyorum,meyve sularini kendim hazirliyorum,bol bol su iciyorum.Uc bardak yesil cay iciyorum,kahveyi azaltiyorum,maden sodasi iciyorum,her sabah balli,elma sirkeli su iciyorum.Ve herseyden az az yiyiyorum,sadece pisirme seklini degistiriyorum,mesela kofteyi kizartmak yerine buharda pisiriyorum,daha az yag ve tuz kullaniyorum,yanina patates kizartmasi yerine patates puresi yapiyorum bunun gibi kucuk degisikliklerle idare ediyorum.Annemler gidince baslayacagim,o zamana kadar siz bitirmis olmazsaniz bende listemi eklerim,simdi eklemem pek birsey ifade etmeyecek cunku bu aralar yiyiyorum.

Son düzenleme:
06:30 1 bardak su;11:30 kahvaltı+öğle yemeği diyelim artık=1dilim kepek ekmeği haşlama yumurta saltalık domates 4 dilim 3 tane yeşil zeytin 4 bardak şekersiz çay 14:00 ütü yaptım yandı içim 3 bardak su oh elhamdülillah 18:00=akşamyemği fırında tavuk yarımkasede çorba 1kase puding kakaolu19:00çay içiyorum anacım meyvem kalmamış alınacak walla canımda sulu portakal istio ama neyseyarın yerim inşalah😀lamiş nerdesin yazmamışın yine guzum ayrıca bugün kaçgram verdin ben perşembe tartılcam yine bekliyom listeni haydi bacım salma pazar die kendini

canımtabiki kendimi salmadım ama daha öncede dediğim gibi pazar dengesiz yiyoruz
ben 1 de kahvaltı yaptım 2 dilim k..ekmeği çok az menemen yine çok az sucuklu yumurtadan aldım ve şimdiye kadar başka bişey yemedim galeteyle labne yerim artık onları çok seviyorum ve hafif oluyo ..tartılmaya gelince malesef oynamıyo hiç benim en büyük sıkıntımdır bu.ağar veririm ben. ama yarından başlayarak sporu arttırmam lazım ozaman eksilmesemde yazıcam bakalım kısmet.

ay bacım koşturmacadan benim spora mecalim kalmıyokivarislerim delirtiyo beni 4 sene önce eşim spor salonuna yazdırdı giderdim bitkin bi halde eve gelirdim çocukta küçük ozaman acıkır oturur valla mükellef bir masa hazırlardım kendime😀 ben bu kiloları boşa almadım 😀 kortizonda çok kullandım ah ah neyse lamişim sana iyi sporlar yürürken benim yerimede yürü kız😀

selam herkeze
bugün dr.a gittim guatr için tahlillerim yenilendi şikayetlerimde arttı son zamanlarda hem zayırlamayada çalışıyorum engel oluyo
edalım bu arada toplamda 1.600 gr verdim

pek sevindim lamişim.ben senin guatrın olduğunu bilmiyodum guatrı olanlar kiloyu geç verirler bacım bilmiyomusun ne dert ediyosun hafta 1 kğ diye kızdırıyon beni 😀şaka kız yavaş yavaş bacım en makbulu verdiğin kilolar hayırlı olsun sana geri dönüşü olmasın inşallah