Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>
ciğer parem ne vermeği düşünüyodun 1hafta 10 kğ falanmı dr larda hafta 1 kğ normal ayda en fazla 4 kğ diyolar böbüşüm bence çok güzel gidiyosun yarında benim içün büyük günolicek bakalım ne olduk anam ya kğ aldıysam lamişm ay ben ozaman ölürüm yaf yarım kğ bile versem kardır kız bırakmıcaz yola devam lamiş morali bozupta yemeğe kalkma rejimide bozmawalla paralım bak sen bırakırsan ben daha kğ kilo alırım benim için bırakma dieti.kız veremeyenler ne olacak herzaman senden kötüsünü düşn akşamm yazmayı unutma bende okuldan gelince yazarım öptm
ayy canım canım..
hiç bırakırmıyım tabii normal vermişim işte küçüm süyo insan ilk etapta
yok yok sen merak etme akşam listemi görüceksin yine söz verdim bırakmak yok tek senin için bile devam edicem
hem keşke her hafta 1 kilo verebilsem daha ne isterim..
10:30=KAHVALTI,1 bardak süt,beyaz peynir,,1 dilim etimek,1bardak çay( şekerli) 12:00=1kase yoğurt 04:00 kibrit kutusu kadar pasta,1açma 1mercimek köftesi😀çok kaçtı bugün ha 1bardak veyve suyu😀 10:00=misafirli,kteydik 1 avuç kadar çerez 3 bardak çay 😀pastada yedim lamiş😀bugün çok yedim yandım yarın büyük gün lamiş ben bittim guzcum yafu
evet bugün büyük gün die söylemiştim ve dün okadar yırtmıştım kendimi lamişm bentartıldım böbüşm hemide sabahın köründe dün çok kaçırdığımı yazmıştım hayatım kantara çıktım 1 hafta boyunca tam tamına 3.200grm vermişim:eco::eco:kantar bozukmu die baktım eşimi tarttım oğlanı tarttım bozuk değilmiş ay lamişim sayende be senin gayretinle çok sağol canım meleğim sen gerçek bir meleksin benim için seviyorum seni melişim
evet bugün büyük gün die söylemiştim ve dün okadar yırtmıştım kendimi lamişm bentartıldım böbüşm hemide sabahın köründe dün çok kaçırdığımı yazmıştım hayatım kantara çıktım 1 hafta boyunca tam tamına 3.200grm vermişim:eco::eco:kantar bozukmu die baktım eşimi tarttım oğlanı tarttım bozuk değilmiş ay lamişim sayende be senin gayretinle çok sağol canım meleğim sen gerçek bir meleksin benim için seviyorum seni melişim
canımmm çok sevindim ne güzel bak o senin kendin başarın,ben senin bahanen oldum sadece gidicek inşallah kilolar sendende benden de bizi yalnız bırakanlar kıskansın gevşeklik yok hızla devam darısı diğer kilolara...
kızlar bende varım bu zayıflama işinde yanınızda ama anlamadım olayı ne yediğimizi her gün mü yazacağız birde neler yiyeceğiz meleklerim bende diyet yapmaya çalışıyorum hep kaçırıyorum diyet bir yerde kalıyor, tabiiki bende kilolarımla başbaşa kalıyom yine sonunda bana cevap yazın bende varım sonuna dek sizinle zaten küstüm sana edalım insan haber vermezmi abla sende gel katıl diye :küstüm:şaka kız
kızlar bende varım bu zayıflama işinde yanınızda ama anlamadım olayı ne yediğimizi her gün mü yazacağız birde neler yiyeceğiz meleklerim bende diyet yapmaya çalışıyorum hep kaçırıyorum diyet bir yerde kalıyor, tabiiki bende kilolarımla başbaşa kalıyom yine sonunda bana cevap yazın bende varım sonuna dek sizinle zaten küstüm sana edalım insan haber vermezmi abla sende gel katıl diye :küstüm:şaka kız