YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

09:30= 1 bardak süt
11:00=1 bardak limonlu su, bir tane etimek, peynir,4 tane zeytin
03:00=1tane pattesli börek eltim yapmış ant verdi yedim
07:30=AKŞAM YEMEĞİ,1 bardak ayran bulgur pilavi (2kaşık)fırında tavuk 3bardak çay 1avuç leblebi hayatım bugün giremedim çarşıdaydım gezdim habire yrn büyük lamişm hadi Allah muaffak etsin inşallah verdin ben biliyorum içme doğuyor vermediysende daha bir hafta oldu kuşum ilerki zamanlarda veririz yılmak yok yola devam lamişm lamiya :clapping:lamiya :clapping:lamiya:clapping: lamiya :clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::oppucuk::oppucuk:

09:30= 1 bardak süt
11:00=1 bardak limonlu su, bir tane etimek, peynir,4 tane zeytin
03:00=1tane pattesli börek eltim yapmış ant verdi yedim
07:30=AKŞAM YEMEĞİ,1 bardak ayran bulgur pilavi (2kaşık)fırında tavuk 3bardak çay 1avuç leblebi hayatım bugün giremedim çarşıdaydım gezdim habire yrn büyük lamişm hadi Allah muaffak etsin inşallah verdin ben biliyorum içme doğuyor vermediysende daha bir hafta oldu kuşum ilerki zamanlarda veririz yılmak yok yola devam lamişm lamiya :clapping:lamiya :clapping:lamiya:clapping: lamiya :clapping::clapping::oppucuk::oppucuk:

ayyyy şımardım valla :utan:utandım
bu kadar tezahürata gerek yoktu ya vermediysem :18:

eğer vermişsem isterim ama senin gününede kalmadı 1 günde sana var :diyet:

canım lamişim okadar dikkat ediyosun 1kğ bile yeter bitanem dedimya vermediysende 2.haftaya devambitanem ben neolcam bakalım yalnız tansiyonum çok düşük kızkende böyleydi sürekli serum yerdim hayır etsin Allah bakalım.belki gündüz yazamam lamişm oğlumun yılbaşı eğlencesi var okulda oraya gidip yarışcakmışız benim sıpa annem annelerinizi yener çünkü çok yemek yapıo kolları çok büyük diyomuş öldürüyo bu çocuk beni kafamı bozuyo birazda çocuğa cvp veremediğm içn zayıflamaya çalışıyorumsorduğu soruyu söyliyeyim lamiş teyzesi anne senin göbekin neden aşağı kadar? ne cvp veririsen ver :shootout:bu çocuğa:laugh::laugh:

canım lamişim okadar dikkat ediyosun 1kğ bile yeter bitanem dedimya vermediysende 2.haftaya devambitanem ben neolcam bakalım yalnız tansiyonum çok düşük kızkende böyleydi sürekli serum yerdim hayır etsin Allah bakalım.belki gündüz yazamam lamişm oğlumun yılbaşı eğlencesi var okulda oraya gidip yarışcakmışız benim sıpa annem annelerinizi yener çünkü çok yemek yapıo kolları çok büyük diyomuş öldürüyo bu çocuk beni kafamı bozuyo birazda çocuğa cvp veremediğm içn zayıflamaya çalışıyorumsorduğu soruyu söyliyeyim lamiş teyzesi anne senin göbekin neden aşağı kadar? ne cvp veririsen ver :shootout:bu çocuğa:laugh::laugh:

bende verdiğimi düşünüyorum bakalım tartılınca yazarım
senin tansiyonuna gelince düzenli yemediğin için bence öğün atlıyosun ve yeterince vitamin almıyosun daha dikkatli ol tansiyon sorunu önemli çünkü

oğluna gelince sabah sabah hahaha çok güldüm hahaha
derlerya çocuklar çok acımasız diye bu diyolar işte zayıflıycaz canım yaa allahın izniyle zayıflıycaz:D:D

yalan yok sonuca çokta sevinmedim
ama pes etmek yok :hıms:

merak edenler için yazıyorum bu gün sekizinci günüm ve
bir haftada verdiğim kilo..=1.200 gr...
ne dersiniz çok mu kötü acaba ilk hafa böyle ikinci hafta işim daha zor napalım devam etmekten başka şansım yok.....:diyet:

ne dersiniz çok mu kötü acaba ilk hafa böyle ikinci hafta işim daha zor napalım devam etmekten başka şansım yok.....:diyet:
bence çok iyi doktorların tavsiyesi ayda 3-4 kilo vermek
sabırlı ol önemli olan kaslarda kayıp olmaması canım bence birazda egzersiz yap

bence çok iyi doktorların tavsiyesi ayda 3-4 kilo vermek
sabırlı ol önemli olan kaslarda kayıp olmaması canım bence birazda egzersiz yap

Öylemi dersin
her hafta bu kadar verebilsem tabiki çok iyi ama durucak veremem sanki
evde egzersizde yapıyorum her fırsatta yürüyorum kas kaybettiğimi düşünmüyorum su kaybetmemde imkansız durmadan su içiyorum çünki; neyse bakalım yaza zayıflarım heralde..

ciğer parem ne vermeği düşünüyodun 1hafta 10 kğ falanmı dr larda hafta 1 kğ normal ayda en fazla 4 kğ diyolar böbüşüm bence çok güzel gidiyosun yarında benim içün büyük günolicek bakalım ne olduk anam ya kğ aldıysam lamişm ay ben ozaman ölürüm yaf yarım kğ bile versem kardır kız bırakmıcaz yola devam lamiş morali bozupta yemeğe kalkma rejimide bozmawalla paralım bak sen bırakırsan ben daha kğ kilo alırım benim için bırakma dieti.kız veremeyenler ne olacak herzaman senden kötüsünü düşn akşamm yazmayı unutma bende okuldan gelince yazarım öptm

Geri