Ben varım cnm 😀 full gaz devam 😀bu arada 500gr daha vermişim.devam ediyorum başka devam eden yokmu
aminn canım inşallah aynı başarı olur bendedeCanım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle umarım döndüğünde bende olduğu gibi sende de işe yarar bu hap 🙂
hoş geldin canım sanada bol şanslar diliyorum bilgilerini listedeki gibi verirsen senide ekleriz listeye2 gündür yan bacak hareketlerine başladım ama cidid ciddi diyeti düşünmeye başladım hadi gelin birlikte diyet yapalım beni yanlız bıraakmayın
aman ölme kız yinede sana ihtiyacımız var hafifledin tabiii kedi gibi hissediyosun dimi kendini.. ne güzel darısı bize inş.........AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............102.. ................90........................16
Arıza......................1.60...............56,0 ..................52......................-1,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60............................4
Şevval....................1.60................82.. ..................65........................2
* KeDiCiK * ........1.65................72...................55......................11
elisev....................1.63.................65. ...................60.......................14
tatlı cadım..............1.65.................73.5...... .............65...............2.7
BLOODSUCKER............1.74.................59.5...................57........ ............1.5
GaMzE;_18 .............1.60..................59............. .......54...........................1
tubişh13................1.60...................62....................54..............................1
HayaL öldü yaşasın Kedicik 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?