YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

ben geldim
dün sabah
9 gibi çeyrek kaşarlı tost şekerli çay
öğlen tavuk döner az pilav salata
akşam 6 gibi kahvaltı yaptım sıcak pideye tereyağı bal falan abarttım biraz fazla yedim kabul ediyorum
11.30 gibi lahana haşladım suyunu içtim 1 bardak
ayrıca gün boyu 1 litreye yakın su içtim
ve aralarda çay
şu an 62 kiloyum

aramıza hoş geldin düşman çatlatıcaz hep beraber zayıflıycaz inşallah
ama kızmazsan sana önerilerim var 1 litre su çok az en az 2 olmalı zaten sen abarttığını kabul etmişsin ilk gün normal bakalım senin metebolizman benim ki gibi yavaşmı?

yok canım biraz dikkat etsem veririm biliyorum ben kararlıyım ama şubata kadar 55 olcam
lahana suyunun faydalarını duydum ona başladım bakalım

selam kuzucuklar naber bakıyorum diyetler fena gitmiyo allah yardımcınız olsun şekerler biraz daha sabır diyet işi sabır işi unutmayın bi kaç ay sonra bende tamamen aranıza katılıcam bayağ çekişmeli geçicek ozaman inşallah..hadi hepinizi kocaman öptüm...ALLAHA emanetsiniz

ay ne güzel katre-i matem sen benim evlendiğim zamandaki kilomdasın yani 62 ama malesef doğumdan sonra şeker ve albüm sayesinde 102 ye fırladım allahtan şimdi okadar yokum ama genede çok fazlayım

sağol canımyaa
allahın izniyle bir an önce gelsen de yürüyüşümüzede başlasak
senle daha keyifli oluyo😀

nerdesiniz kızlar bir göründün bir kayboldunuz diyet nasıl gidiyo hadi kaytarmayın

Selamlarrrr diyetteyiz ekibi 🙂 bugune erken basladim ve birazdan aksam yemegini bile yiycegim,09.00 ilik elma sirkeli,balli su,10.00 yumurta bir dilim kepekli ekmek,domates,salatalik ve birazda peyaz peynir.14.30 gibi bir kase yogurt ve aksam yemegi de taze fasulye,biraz bulgur pilavi ,salata ve kucuk bir kase de yayla corbasi,daha sonrada acikinca bir elmam ve iki uc tenede mandalinam var.