YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

hoş geldin bi an kaytardın sandım 😀

sabah 6:30 1 bardak süt 1 bardak su midem mahvoldu😀10:301 galeta 1yumurta 4 zeytin biraz tulum peniri çay şekersiz öğlen sadece ılık su salatalık marullll walla saati tam hatırlamıyorum 16:00n falandı galiba 1galeta kemirdim akşam yemeği 1kase çorba limonlu yarım tabak ıspanak ve bol salata 21:00 gibi çay ve birtane çikolata yerim kanşekerim düşmesin diye sabha kayınvalidemler var yarın pek giremem ancak gece yazarım lamişim kızma emi yzmadın diye kız ben sizi görmeden yapamıyorum neolcak benim halim çok alıştım sana ve ışıla tabii diğer arkadaşlrada Allah bizi ayırmasın birbirimizden ve diyetten🙂

bende aynı fikirdeyim eşim evdeyken açmıyodum önceden şimdi tezgahın üstünde açık duruyo her kalktığımda bakıp cevabımı yazıp eşimin yanına dönüyorum
diyette biraz yüzümü güldürse bırakmıycamda canımı sıkıyo ama tabi yinede devam hem yeni arkadaşlarda katıldı bak dahada güzel olucak inşallah

hepberaber gülcez inşallah guzum sabır edelim yaza zayıf gircez inşallah bak bu diyetteyizi sen açtın yarı yolda bırakırsan ayıp olur😀sakın bırakma bacım beni yalnız koyma sakın ağlarım yoksa