YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

her kez duysun sabreden muradına eriyo bakın köşemizin en başarılı ismi EDALIGELİN........
Arkadaşımız 21 günde 6 kilo vermeyi başardı maşallah diyin lütfen......

ay utandım şimdi teşekkür edrim lamişm inan senin desteğinle oluyo sen olmasan ben diyet falan yapamazdım canım arkadaşımsıra sende hadi gayret seninde az kaldı adını altın harflerle yazıcam lamiş

(23)15 ocak cuma=

10:30=KAHVALTI, 1 bardak sirkeli su, 2 bardak su ,1 dilim k.. ekmeği,domates , salatalık
12:00=2 bardak su, 1 mandalina
01:30=ÖĞLE YEMEĞİ, 2bardak su,2 dilim k.. ekmeği,1 kase çorba
04:00=2 bardak su,2 mandalina
08:00=AKŞAM YEMEĞİ,2 bardak su, 1 kase çorba,1 dilim k.. ekmeği,bir kepçe yumurtalı fasulye,bolca salata
not=daha sonra da meyve yerim

Melekler ben pek giremiyorum ama netten yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum bende sizlerle beraber diyetteyimcanım... bend azimle 3 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum....

şimdilik henüz kilo vermedim ..

kızlar gerçekten çok mutluyum artık tartı oynuyo
aslında hala az verdiğim ama inanın benim için çok önemli
daha yeni eksildim bi ara eksilmem derken bir çıktım 200gr daha gitmiş 😀 yani toplamda 2.800kg oldu

kızlar bence sirkeli su gerçekten işe yarıyo bana bakıp ağır işte demeyin bu benim bünyemde böyleyse sizde harikalar olur.....

selam arkadaşlar ben bugünümü tam yazamıycam çünkü anneme gidiyorum akşam giderim ve pazar gecesi döneriz sanıyorum çokta güzel olmuycak menülerim anneleri bilirsiniz ama abartmamaya çalışıcam bakalım allah yardımcım olsun

(24)16 ocak cumartesi=

10:30= KAHVALTI
1 bardak sirkeli su
2 bardak su
1 fincan bitki çayı
domates,haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim k.. ekmeği
tel peynir

ARA 12:30=
2 bardak su
1 bardak süt
1 mandalina

ÖĞLE YEMEĞİ=02:00=
2 bardak su,
1 dilim k.. ekmeği
fasulye bir tabak (abartmadan)

ARA =05:00=gibi olur
2 bardak su
1 elma belki birde portakal

akşamı bilmiyorum annemdeyim yarında öğle pazartesi burdayım listemle

16 0cak cumartesi 10:30 kahvaltı=haşalnmış yumurta beyz peynir 4 tane zeytin yarım galeta limonlu çay 15:00 2 bardak su 1 kase kısır sınırsız çay 19:00 4 tane fırında köfte bol salata meyvesuyu 21:00 çay sınırsız 1elma sonra yine çay çay çay......lamişş çok sevindim kilo verdiğine annemdeyim diye verdiklerinide alıp gelme anam

selam hanımlar dediğim gibi annemdenyim yeni geldim;
sakıncalı şeylerde yedim ama abartmadım suyumu çok az içebildim ama yarın güzel bir listeyle sizlerleyim....

17pazar ay lamiş bende oğlumda çok hastayız annem ben bugün çorbadan ve bol sudan başka bişi içemedim hiç halimde yok grip olmuşuz ana oğul sabh tarhana çorbası öğlen bol limonlu mercimek çorbası bukadar yurn girebilirsem yazarım öptm

edalı gelin maşallah canım iyi vermişsin hemde 21 günde
bişey dicem ekstra yaptığın bişey varmı bizede söyle ,,bende 35 günde 6 kilo verdim.
ama daha hızlı vermek istiyorumm...