YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

merhaba arkadaşlar ben kaçak olarak yine burdayım

edalı seni alkışlıyorum burdan senide lamiya iradenize hayranım

valla ben boğazımı tutamıyomya yarın yemiycem az yiycem diyorum aksine daha çok yiyom
ben biber hapı almaya karar verdim ama dikkat etcem inş. spor falan

valla ben boğazımı tutamıyomya yarın yemiycem az yiycem diyorum aksine daha çok yiyom
matem cim tebriğin içn teşekkürler haplar falan bahane kafanda bitir ve bak gerçekten kendini bize odaklarsan emin ol veriyosun bende sen gibiydim yemeyecem deyip 2 katı yerdim lamişten korkuma yiyemiyorum😀işin şakası yani kendimi diyete iyice odakladım birazda ileriye gidip eve kondüsyon bisikleti getirtiyorum daha çabuk verebilmek içn benim amacım var bebek istiyorum ve hamiş olduğumda kilodan dolayı bebeişlerim yağlardan kaçıyo😀birde kocişimi kötü hatunlaradan korumak birde sağlık ......birdeleri saymayı kalkarsam uzarrr gider:laugh:bence sende bir amaç edin daha çabuk verirsin bak lamişe veremese oda veremezdi hem biz diyet yapmıyoruz herşeyden yiyoruz ama az.diyet değince ben psikolojim bozuluyoda:dil:benden sana tevsiye sakın zayıflama ilaçları kullanma ben kulandım 7 milyar parm gitti bıraktıktan sonra 2 kat aldım doğru dürüst de veremedim zaten resmen aç kalıyosun para tuzağı canım kullandığım üründe herbalife tı satışşını yaptımda gömdüğüm paraları öle geri kazandım tuzak bunlar sen bilirsin tatlım iyi diyetler

17pazar ay lamiş bende oğlumda çok hastayız annem ben bugün çorbadan ve bol sudan başka bişi içemedim hiç halimde yok grip olmuşuz ana oğul sabh tarhana çorbası öğlen bol limonlu mercimek çorbası bukadar yurn girebilirsem yazarım öptm

çok geçmiş olusun canım aman dikkat et kendinede oğlunada

edalı gelin maşallah canım iyi vermişsin hemde 21 günde
bişey dicem ekstra yaptığın bişey varmı bizede söyle ,,bende 35 günde 6 kilo verdim.
ama daha hızlı vermek istiyorumm...

evet edalı çok iyi gidiyo ama sende fena değilsin canım yaa
ama zayıflamak insanın içini rahatlatıyo dimi?
başarmak çok güzel bir duygu ben en ağır vereninizim ama razıyım bu böyle devam edicek allahın izniyle
benim kardeşim doğum yapıcak şubat ayına kalmadan doğum yapar ozaman ona gidicem 1 hafta falan kalırım ozaman sizden uzak kalabilrim ama geldiğimde kaldığım yerden devam edicem yaza kadar bakalım hayırlısı😀

senin durumuna çok düştüm ben hem zayıflamak isteyip hemde diyet yapamadım
hapa gelince 1 defa bende kullandım ama kesinlikle hiç zayıflamadım hemde diyetle kullandım ama faydasını göremedim

evet edalı çok iyi gidiyo ama sende fena değilsin canım yaa
ama zayıflamak insanın içini rahatlatıyo dimi?
başarmak çok güzel bir duygu ben en ağır vereninizim ama razıyım bu böyle devam edicek allahın izniyle
benim kardeşim doğum yapıcak şubat ayına kalmadan doğum yapar ozaman ona gidicem 1 hafta falan kalırım ozaman sizden uzak kalabilrim ama geldiğimde kaldığım yerden devam edicem yaza kadar bakalım hayırlısı😀
Allah kazasız etsin inşallah doğumun canım beim isteyen herkese nasip etsin doğuma girerken boldua etsin dular kabul olur senide benide unutmasın.ordada çok kaçırma teyze oldum diye sonra eyvah demeyelimmmm lamişşş😀

Allah kazasız etsin inşallah doğumun canım beim isteyen herkese nasip etsin doğuma girerken boldua etsin dular kabul olur senide benide unutmasın.ordada çok kaçırma teyze oldum diye sonra eyvah demeyelimmmm lamişşş😀

inşallah edalım yaa allah sağlıkla kurtarsın onu görünce yoruluyorum çok zorlanıyo bi görsen orda neler yerim bilmiyorum ama bayağı hareketli geçer
neyse aklım onda sağlıkla kurtulsunda inşallah🙂

Geri