LAMİYA Aktif Üye Üye 1 Şubat 2010 #351 kristina' Alıntı: önce beyin olarak kabul etmek lazım zayıflamayı ondan sonra inanclı olunca gerisi geliyor zaten Genişletmek için tıkla ... işte onu yapmakta başarmak gibi zor olan kısmı da o zaten
kristina' Alıntı: önce beyin olarak kabul etmek lazım zayıflamayı ondan sonra inanclı olunca gerisi geliyor zaten Genişletmek için tıkla ... işte onu yapmakta başarmak gibi zor olan kısmı da o zaten
LAMİYA Aktif Üye Üye 1 Şubat 2010 #352 katre-i matem' Alıntı: of ya 2 haftadır hiç zayıflamamışım okadar red pepper kullanıyorum e tabi yemekten sonra içersen faydası olmaz , ama dikkat de ediyodum yaaa Genişletmek için tıkla ... bence dışardan kullanılan hiçbir şeyin bi faydası yok sadece doğru beslenmek önemli sende dene bi yaa ben verebiliyosam sende verirsin sadece sebze ve meyve ye ağırlık vererek tekrar başla
katre-i matem' Alıntı: of ya 2 haftadır hiç zayıflamamışım okadar red pepper kullanıyorum e tabi yemekten sonra içersen faydası olmaz , ama dikkat de ediyodum yaaa Genişletmek için tıkla ... bence dışardan kullanılan hiçbir şeyin bi faydası yok sadece doğru beslenmek önemli sende dene bi yaa ben verebiliyosam sende verirsin sadece sebze ve meyve ye ağırlık vererek tekrar başla
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 2 Şubat 2010 #353 🙂 melekler ben buaralar kilo vermek yerine alıyorum cunku her sinirlendiğimde buzdolabın kapısını accıyorum........
🙂 melekler ben buaralar kilo vermek yerine alıyorum cunku her sinirlendiğimde buzdolabın kapısını accıyorum........
HURHUR Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #354 AuSSie-AnGeL' Alıntı: 🙂 melekler ben buaralar kilo vermek yerine alıyorum cunku her sinirlendiğimde buzdolabın kapısını accıyorum........ Genişletmek için tıkla ... canım sakın öyle yapma wallahi ben gibi olursun bacım geleceğin bana benzemesin bende öyleydim halada öyleyimm
AuSSie-AnGeL' Alıntı: 🙂 melekler ben buaralar kilo vermek yerine alıyorum cunku her sinirlendiğimde buzdolabın kapısını accıyorum........ Genişletmek için tıkla ... canım sakın öyle yapma wallahi ben gibi olursun bacım geleceğin bana benzemesin bende öyleydim halada öyleyimm
HURHUR Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #355 ben geri döndüm bugünden itibaren düzenli listemi yazıcam gece görüşürük artık kızlar
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #356 Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyameyom lamiyam! Üç sepet yumurta sabah kahvaltım, Teker teker sayameyom lamiyam! İki leğen pilav bir yayık ayran, İ ster yaşlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo soğan, Yeyom yeyom doyameyom lamiyam
Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyameyom lamiyam! Üç sepet yumurta sabah kahvaltım, Teker teker sayameyom lamiyam! İki leğen pilav bir yayık ayran, İ ster yaşlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo soğan, Yeyom yeyom doyameyom lamiyam
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #357 Bazı az geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyom sarma, Onuda mı yedin diye hiç sorma, Utanıyom deyemeyom lamiyam
Bazı az geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyom sarma, Onuda mı yedin diye hiç sorma, Utanıyom deyemeyom lamiyam
Şevvall Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #359 katre-i matem' Alıntı: Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyameyom lamiyam! Üç sepet yumurta sabah kahvaltım, Teker teker sayameyom lamiyam! İki leğen pilav bir yayık ayran, İ ster yaşlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo soğan, Yeyom yeyom doyameyom lamiyam Genişletmek için tıkla ... ....çok güzelmiş bu ya güldüm bayağ iyi geldi sağol
katre-i matem' Alıntı: Verdiğin perhize budur gayratım, Bundan başka uyameyom lamiyam! Üç sepet yumurta sabah kahvaltım, Teker teker sayameyom lamiyam! İki leğen pilav bir yayık ayran, İ ster yaşlı olsun isterse yavan, Yanına kesiyom beş kilo soğan, Yeyom yeyom doyameyom lamiyam Genişletmek için tıkla ... ....çok güzelmiş bu ya güldüm bayağ iyi geldi sağol
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 2 Şubat 2010 #360 oturan hurhur bordolu ben pembe taytlı lamiya baştaki çatlak zayıf olanda ışılsu 5 yıl sonraki halimiz
oturan hurhur bordolu ben pembe taytlı lamiya baştaki çatlak zayıf olanda ışılsu 5 yıl sonraki halimiz