Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>
deliiiiiiiiiiiiiiii nolceeeeeekkk
allah korusun kafayımı yedirtcen bana kısss
AMA BENDEKİ CESARETE BAK VICIK VICIK YAĞĞ DEMEMİŞİM CESARETE BAK BEE HEM GÖBEĞİM AÇIK HEMDE TAYT GİYMİŞİM 😛iha:
canım yanımda olduğunu biliyorum zaten o yüzden devam ediyorum Allah kabul etsincanım bende tutsam çok iyi inşallah bana da dua etde ben de nefsime söz geçireyim oruç konusunda
02.02.2010 salı sabah kahvaltısı 9:15=2dilim kepek ekmeği 3 bardak çay 3 tane zeytin 1 kaç dilim peynir araöğün15:00=şekersiz çy akşam 19:00çorba pilav fasulye şimdide çay içiyorum
02.02.2010 salı sabah kahvaltısı 9:15=2dilim kepek ekmeği 3 bardak çay 3 tane zeytin 1 kaç dilim peynir araöğün15:00=şekersiz çy akşam 19:00çorba pilav fasulye şimdide çay içiyorum
biz iyiyiz canım sen nasılsın bu ara diyette değilim ben çünkü 1 haftadır yoktum ve şimdide oruç tutuyorum 4 gün borcum kalmıştı onu tamamlamadan diyete devam etmiyeyim diyorum zaten 3 gün kaldı bakalım ama bırakmıycam diyetimide hemen kldığım yerden devam
sen ne alemdesin bakalım kaça indin en son???