YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

7335sisman_kadinlar_sisko_erkekler_fat_woman_man_yoga_www_bakteri_org.jpg

oturan hurhur bordolu ben pembe taytlı lamiya baştaki çatlak zayıf olanda ışılsu

5 yıl sonraki halimiz
Allah iyiyliğini versin emi sen çok yaşa kız ay hiç gülceğim
yoktu senin yüzünü kara çıkartemde gör sen😛iha:😛iha:

Verdiğin perhize budur gayratım,

Bundan başka uyameyom lamiyam!

Üç sepet yumurta sabah kahvaltım,

Teker teker sayameyom lamiyam!

İki leğen pilav bir yayık ayran,

İ ster yaşlı olsun isterse yavan,

Yanına kesiyom beş kilo soğan,

Yeyom yeyom doyameyom lamiyam

Bazı az geliyo beş kasa hurma,

Yedi lahanadan yapıyom sarma,

Onuda mı yedin diye hiç sorma,

Utanıyom deyemeyom lamiyam

hahaha hahaha hahaha inanmıyorum sana yaaa hahaha bayıldım şiirine katre valla çok güzel renk katmışsın harikasın ama kaytarmak yok zayıflatıcam senide

tamam canım bencede silkelenme zamanımız geldi ama ben 2 gün daha izin istiyorum oruç tutuyorum çünkü ama hep yanındayım 😀
canım yanımda olduğunu biliyorum zaten o yüzden devam ediyorum Allah kabul etsincanım bende tutsam çok iyi inşallah bana da dua etde ben de nefsime söz geçireyim oruç konusunda

02.02.2010 salı sabah kahvaltısı 9:15=2dilim kepek ekmeği 3 bardak çay 3 tane zeytin 1 kaç dilim peynir araöğün15:00=şekersiz çy akşam 19:00çorba pilav fasulye şimdide çay içiyorum

02.02.2010 salı sabah kahvaltısı 9:15=2dilim kepek ekmeği 3 bardak çay 3 tane zeytin 1 kaç dilim peynir araöğün15:00=şekersiz çy akşam 19:00çorba pilav fasulye şimdide çay içiyorum

bu ne kısss
kızıyorum bak insan öğleni barii yer bi kahvaltı bide akşam yemeğiyle diyetmi yapılır hemen geri alırsın bak

selamm kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyoo

biz iyiyiz canım sen nasılsın bu ara diyette değilim ben çünkü 1 haftadır yoktum ve şimdide oruç tutuyorum 4 gün borcum kalmıştı onu tamamlamadan diyete devam etmiyeyim diyorum zaten 3 gün kaldı bakalım ama bırakmıycam diyetimide hemen kldığım yerden devam
sen ne alemdesin bakalım kaça indin en son???

Geri